Ma este autóban vagy nálam szopatnék, 70-es ápolt férfi.
Pesten keresek hölgyet,párt ma estére.Fogadni tudok.
Passzív srácot keresek
Sziasztok! Ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy biszex, budapesti párt. Lehetőség szerint hosszú távon.
Sziasztok hétköznap délelőtti rendszeres partnert\partnereket keresek nő vagy pár személyében, akár házibarát is lehetek! Pm!

Sziasztok !
Megbízható , valóban nagy méretű pasiként , heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Megbízható , valóban nagy méretű pasiként , heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Keres valaki ma estére izgalmakat??
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, rendszeres találkozásokra keresem női partnerem. Független 45/183/85 pasi vagyok, helyem van.
Srácokat keresünk.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Sziasztok! Ma este kaland Budapesten? Helyem van.
Sziasztok, Pesten és környékén keresünk partnereket. Legyszives csak akkor írj ha van fotód!
Alsónémedi és környékéről valaki???
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok. Vastag farkú pasit kedvelő nőt keresek
képek adatlapomon!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatné! Hely kellene utazni tudok!
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Mai napra keresek szexpartnert.
Sziasztok.Ma hölgy vagy pár meglátogatna csendes otthonomban Gödöllőn? Várom üzeneted!