Sziasztok!Csütörtök este keresek partnert,partnereket.Többesben is tapasztalt srác vagyok!Keressetek bátran,utazni tudok!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Ismerkednèk
Hölggyel, párral
Hölggyel, párral
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szigetszentmiklóson az esti órákban kalandoznèk. Szívesen maszirozok èrettebb hölgyet is.
Sexpartnereim keresném ma du.!BP.!
Hely kell!
Hely kell!
Pesten fogadnék ma este párt lakásomon.
Budapesten mostanában, ma valaki? Hely megoldott, de utazni is tudok.
Budapesten vagy a közelében igényes hellyel rendelkező jóképű pasit keresünk párként nagyon csinos hölgy taggal. Legyen megtekinthető arcképed a társkeresős adatlapodon. (társkeresős adatlappal nem rendelkező is meg tudja azt nézni) Aki ennek nem tesz eleget és úgy ír, azt töröljük.
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Sziasztok Gyálon nő \ pár??
Sziasztok,
Az eheti szabadságok szeretném minél élménydúsabban eltölteni. Ehhez keresem partnerem nő vagy pár személyében Budapesten vagy Pest megyében. Utazni tudok, a nap bármely szakasza megfelelne. Privát üzenetben írj/írjatok és találkozzunk.
Az eheti szabadságok szeretném minél élménydúsabban eltölteni. Ehhez keresem partnerem nő vagy pár személyében Budapesten vagy Pest megyében. Utazni tudok, a nap bármely szakasza megfelelne. Privát üzenetben írj/írjatok és találkozzunk.
37 éves szőrtelen nőies fiu vagyok,szopnék.aszód-vác-balassagyarmat,gödöllő vonalon.
Sziasztok.Nudizást kedvelő párt fogadnék szombaton a Tisza tónál telkemen.
Izgalmakat keresek éjszaka!
Ma este autóban szopatnék Budapesten, 70-es ápolt férfi.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!