Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp,hely kell!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp,hely kell!
Haverommal(heterók) hölgyet keresűnk... Privátban ismerkedjűnk.
Sziasztok, neccruhákat kedvelő hölgy partnerem keresem! (45/183/86)
Sziasztok! Fiatal bi srác keresne egy párt akik bevezetnék a többes világába
Helyem van. Kor, alkat nem számít a szimpátia a fontos

Sziasztok. 56 éves pasi vagyok 60+ os hölgyekkel szexelnék. Az jó ha van helyed. Puszi Zoli.
Sziasztok! Ma délelőtt esetleg pár keres kellemes időtöltést magának?

Sziasztok, Valakinek van kedve ismerkedni Budapesten ?
28 éves együlálló srác vagyok.
28 éves együlálló srác vagyok.
Ma este egy laza meccsnézős iszogatós ismerkedésre valaki? 40-es sportos pasi vagyok és ésszerű határok közt mozgok vagy fogadlak.
Lányok, párok elsősorban...
Fotó illetve elérhetőség nélkül nem működik a történet!
Lányok, párok elsősorban...
Fotó illetve elérhetőség nélkül nem működik a történet!
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok,
Sportos, igényes férfiként keresem szexpartnerem vékony nő, pár személyében holnap estére, hétvégére (akár napközbenre is). Hely Tökölön van, de utazni is tudok. Privát üzenetet írj/írjatok
Sportos, igényes férfiként keresem szexpartnerem vékony nő, pár személyében holnap estére, hétvégére (akár napközbenre is). Hely Tökölön van, de utazni is tudok. Privát üzenetet írj/írjatok
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Hely kell!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Hely kell!
nőies szőrtelen 36 éves fiu vagyok.szopnék aszód.balassagyarmat vonalon.
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező fiatal srác vagyok, kalandoznék ma

A hétvégén pesten tartózkodom.Szívesen találkoznék(párok)
Üdv
Üdv
Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Mai estére keresnék cd-partneremmel 3-4 kizárólag aktív pasit. Hely ok! Bp. 15.kerben. Tehát két jóseggű cd és 3-4 pasi lenne a felállás. Pux. Tami
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted! Köszönöm
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Sziasztok !
Csütörtökre keresek hölgyet vagy párt napközbeni találkozásra.
Helyem van.
Csütörtökre keresek hölgyet vagy párt napközbeni találkozásra.
Helyem van.
Sziasztok. Budapesten ma napközben ha van olyan hölgy vagy pár aki unatkozik és szívesen ütne el az idejét egy fiatal pasi társaságában akkor írjon bátran.