Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok, egyedülálló férfiként (45/183/85) hölggyel ismerkednék, randiznék. Az sem baj, ha izgatnak a szexi ruhadarabok

Sziasztok. Én nagyon szívesen mert káprázatos a holgy s imadnam kenyeztetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 17:01
Törölt felhasználó (4697610)
VIP

Sziasztok! Most hétvégén ráérő pasit keresünk, akinek lenne kedve hozzánk csatlakozni az adatlapunkon leírtak alapján!
Sziasztok! Most hétvégén ráérő pasit keresünk, akinek lenne kedve hozzánk csatlakozni az adatlapunkon leírtak alapján!
Sziasztok. Keresek párt, hölgyet, szívesen ismerkednék, találkoznék,ez lenne a cél
ha szeretsz szájbakurni, alázni tabumentesen használni akkor szívesen megismerkedem veled , légy határozott és nem lenne baj ha volna búvóhelyed Írj privát köszönöm Biszex sub pasi vagyok
Sziasztok!Párt keresek ma esti,termál nudis termál fürdőzés,ismerkedés,szex.Kia csendes helyen a Tisza tó mellett.Heves megye.magas,sportos ápolt,nagy méretű pasi.
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok ma estére szívesen fogadnánk pasit az adatlapunknak leirtaknak megfelelően.
Szia! Egy kis romantika, masszázs, szex ma este? Nálad, v nálam.
Szép napot!
Szép napot!
Orgazmus tornádóra vágyó hölgyek társaságát keresem!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral hosszú távon gondolkodok nem egy alkalomra. Hölgyel komoly kapcsolat is érdekel. Normális kultúrált férfi vagyok nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. További szép napot
Ma estere keresnek partnert, sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok !
Ma este 20 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Ma este 20 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Sziasztok! Az előző profilom odaveszett, így újat kellett csinálnom..
Ma a 13.kerületben a Szőnyi gardenben szállok meg, hölgyek - párok társaságát szívesen látom. : )
Ma a 13.kerületben a Szőnyi gardenben szállok meg, hölgyek - párok társaságát szívesen látom. : )
Sziasztok vasárnap késő délutáni kellemes órákra ismerkednék érett molett párral kellemes időtöltéshez Pest Vecsés és környékén diszkrét kedves pasi vagyok!
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok!Partnert keresek hétvégi huncutkodáshoz.Remek lenne ha szereted a"segédeszközös(vibrátor,dildo,felcsatolhatós,gésa golyó)"játszadozásokat is.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.