Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok Társkeresők...
Ma este Hölgyhöz, Párhoz csatlakoznék, vagy fogadni is tudok...
Szép estét mindenkinek!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 06:42
Ma este Hölgyhöz, Párhoz csatlakoznék, vagy fogadni is tudok...
Szép estét mindenkinek!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4703715)
VIP

Ma delelötre keresunk hölgyet apolt igènyes helyes pasit nőt max 40èves korig nőt...
Pasi kehet idősebb....
Ha van szimpàtia lesz tali is ...kep nelkul ne erölködj.
Pasi kehet idősebb....
Ha van szimpàtia lesz tali is ...kep nelkul ne erölködj.
Sziasztok. Párt es keresek akik bevezetnének a hármas adta örömökbe. Esetleg szoló hölgyet is keresek kölcsönös játékokra akár az autómban, akár nálad. Utazni tudok helyet sajnos biztosítani nem tudok! 21/F képek az adatlapomon+egyéb infók.
Sziasztok,Milf aki ismerkedne? Pest? Privátban...
Ma este Tata és Komárom vonzáskörzetében szopnék diszkréten, autódban. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok.Ma este is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Bi parokkalnismerkednek aktiv vagyok bpn erd budaorson
Jó napot mindenkinek.
Ma este is kis huncutkodásra keresem adatlapom szerint a partnerem/partnereim.
Várom a leveleket azoktól, akik komolyan is gondolják.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
Ma este is kis huncutkodásra keresem adatlapom szerint a partnerem/partnereim.

Várom a leveleket azoktól, akik komolyan is gondolják.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Sziasztok holnap 12.kerületben hölgy esetleg pár?
sziasztok feleseget hasznalnek a fferje elott (cuckold) akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Alkalmi (házas) partneremmel keresnénk párt,egymás mellett/előtti kalandhoz.
Kíváncsi bi csajszi...
Zuglói hotelben tudnánk fogadni ma este.
Csak pár!!
Alkalmi (házas) partneremmel keresnénk párt,egymás mellett/előtti kalandhoz.
Kíváncsi bi csajszi...
Zuglói hotelben tudnánk fogadni ma este.
Csak pár!!
Szigethalom Dunavarsány környékén keresek kalandot
Ma estere keresnek partnert
Sziasztok. Érdekelne valakit, elmenni egy fizetőshöz ketten footjobra (lábszex)? Persze csak akit érdekel a láberotika.
Szeretnék találni egy olyan hölgyet, akivel megoszthatnánk egymással a bennünk lévő vágyainkat, vagy éppenséggel az átélt izgalmakat, természetesen tabuk nélkül. Első sorban csak beszélgetésre, levelezésre vágyom, hisz ezek alapján ismerhetjük meg egymást.
Sziasztok 13 ker hölgy társaságát keresem most. Akár egy jó beszélgetésre is.