Sziasztok nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére a hétvégén valamelyik késő este !
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok 10-13 között Soroksár Auchannál nő kalandozni esetleg?
Sziasztok !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok ! Hölgy partnerem keresem hètvègère autòs kalandra.

Sziasztok két 40 éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párokhoz a hölgy örömére. Van tapasztalatunk gangbang terén 17 19 cm intimmel átlagos testalkat. Irj privit
Vecsés - Monor - Cegléd vonalon autóval rendelkező pasi szopna ilyenkor? Esetleg unatkozó hölgy hellyel?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Valaki hajnal Bp?
Sziasztok vasárnap napközben csatlakoznèk párhoz!
A többit privátban köszönöm szépen
A többit privátban köszönöm szépen
Következő buli 23/ vasárnap Illetve November 12 Szombat.
Október 20 án egy 10 fős házi bulit rendeznék , kellemes csinos
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.
Holnap napközben a 13 és környékén partnert keresek minden jóra
Ma este szopatna valaki (Budapest)? 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e itt erre nyitott párok esetleg?
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és fényképezést is vállalok.
Sziasztok, holnap délelőtt autós maszti valaki Tatabánya és környéke?
Sziasztok,
Szombat este, egy jó Bonusz after ?
Szombat este, egy jó Bonusz after ?

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Szisztok Budapest - győr utamat teszem meg szívesen megállok ha van rá ígény . 15:00 ondulok addig peten vahyok itt is van kis időm