Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Holnapi nap Budapesten ! Csak az írjon akinek van hely !
Október 23 dèlutàn szívesen fogadok helyemen délutàni talàlkozàsra, lazulàsra pàrokat, tàrsasàgot, ismerősöket, akik már jàrtak nàlam.
Èrettebb hölgyet masziroznèk Szigetszentmiklós környékén, az otthonában a délelőtti órákban. Kizárólag a hölgy örömére.
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre
Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre

Sziasztok! Budapesten ma valaki?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.
Több dolog is érdekel ,akár csak kiverem műpuncival ,sok sikositóval
hely van.
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.
Több dolog is érdekel ,akár csak kiverem műpuncival ,sok sikositóval

hely van.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!
Csepel szigeten sexelnék most szabadban lenne valaki?
Ingyenes, egész testes 1,5 órás teljes test masszázs. Írj, ha jönnél
. Tanultam és van masszázs ágyam.

Sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak erre fele?
Köszi a tegnapit a reptéren a rollered sracoknak
Budapesti párt/nöt keresek. 38-éves (hetero) vagyok és olyan párt/nőt keresek akik kedvelik a normális, de hosszú együttlétet (ugynais szeretem, és bírom a hosszú légyottokat). Szeretem a nyelvem is használni, lényeg hogy a hölgynek fergeteges legyen. Normál vagy vékony testalkatút keresek.
Budapesti párok. Rapid randi ?
A mai nap folyamán keresek párt, hölgyet masszázzsal egybekötött szex kalandra! Nem dohányzó, nyalást kedvelő hölgyet
Sziasztok!
Ma délelött valaki(kik),Budapest 11.ker és környéke?
Privit várok!
Ma délelött valaki(kik),Budapest 11.ker és környéke?
Privit várok!
Párok , lányok! Most Budapest !?
Ma estére keresek meg, párt vagy lányt. Budapesten
Pòlusnàl valaki? Szopni szopatni?
Sziasztok!
Holnap (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Holnap (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?