Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Boldog karácsonyt mindenkinek
Boldog karit mindenkinek ! Olyan pasi van-e itt akit izgatná ha egy masik pasi megdugna a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Asszonyok lányok párok ?sportos kan keres privi
Jo reggelt holgyet dugnek ma reggel autoban ujpest fót vac fele
Holgyekhez parokhoz csatlakoznek bp-n
Sziasztok.
Creampie talalkozot keresek.
Creampie talalkozot keresek.

Sziasztok! Budapesten van még valaki?
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Sziasztok! Ma késő éjszaka Budapesten kalandoznék fiatal srácként, esetleg valami többes is lehetne nálam.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Nagyon csinos, szex függő 36 éves Thai barátnőmnek keresek nagyméretű (min. 20/6) bi pasit, aki Bp.-en fogadni tud!
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
27-től újra Budapesten vagyok, hetero alapon.
CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
szopnék ma délután bp-n
helyem van

Sziasztok! Budapesten ma éjszaka valaki?