Nagyon csinos, szex függő 36 éves Thai barátnőmnek keresek nagyméretű (min. 20/6) bi pasit, aki Bp.-en fogadni tud!
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
27-től újra Budapesten vagyok, hetero alapon.
CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
szopnék ma délután bp-n
helyem van

Sziasztok! Budapesten ma éjszaka valaki?

Csákány,
Ma estére, vagy holnapra keresek hetero alapon majdnem bármit Budapesten, és környékén. Adatlapom érdemes megnézni. Írjon akinek van szeme, meg szája, füle, meg orra, meg egy szabad puncija
, meg kedve az egészhez. Gyerünk, gyerünk! Ha valaki tud ma valami jó bullit, ahova lehet még csatlakozni, ne tartsa magában!
Ma estére, vagy holnapra keresek hetero alapon majdnem bármit Budapesten, és környékén. Adatlapom érdemes megnézni. Írjon akinek van szeme, meg szája, füle, meg orra, meg egy szabad puncija

Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék
13 kerben kanosan ma vastagfarkú pasi van? :P
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok!
Most rögtön keresnénk bi férfit, bi párt azonnali jelentkezéssel7
.Hely van,kizárólag bi pár, bi férfiak! Max estec22.00-ig
Most rögtön keresnénk bi férfit, bi párt azonnali jelentkezéssel7
.Hely van,kizárólag bi pár, bi férfiak! Max estec22.00-ig
Sziasztok! Olyan párokkal ismerkednék, akik a nem megszokott dolgokra izgulnának inkább, nem pedig a levelezés, és kávézás a kedvenc időtöltésük. 45 éves, nagyon igényes, diszkrét pasi vagyok. Utazni tudok, perverzebb dolgokban is partneretek lennék. Csak párokkal ismerkedem, szóló pasik ne!
Kereslek a profilom alapján
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Ma raero Holgy vagy par? Godollo?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgyeim. Karácsony előtti utolsó nagybevasarlasban szívesen segítek bárkinek Budapesten. Írjátok privátban