Sziasztok!
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Sziasztok,
Ma este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy, diszkréció, higiénia adott és elvárt.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy, diszkréció, higiénia adott és elvárt.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Sziasztok ma estére vagy holnap péntek estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak es spriccelek egy nagyot akár a holgy cicijere. Nógrád es Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Házi barátot keresünk,hosszú távra.Pest megyei,független,45-57 éves,pasi személyében.
Kizárólag,hétvégi találkával.
Kizárólag,hétvégi találkával.
Csattogós éjszakákhoz, hétvégékhez, programokhoz keresem telt érett női partnerem aki imádja az erősebb, nitenzívebb férfi energiákat érezni

Sziasztok! Most szombaton, okt 11-én újra várunk benneteket, lazuljunk együtt
mindenkinek elő az álarcokkal
(bár, ha nincs álarcod, az sem gond, szükség esetén adunk), jön az álarcos swinger buli.
Látványos show, Cica és Babett ezúttal is forró előadásokkal borzolják a kedélyeket és persze megint DJ gondoskodik róla, hogy fülledt dallamok kísérjék a csábítás minden pillanatát.
Ha szereted az eleganciát, a titokzatos kisugárzást és a szenvedélyes swinger bulit, gyere/gyertek!

Látványos show, Cica és Babett ezúttal is forró előadásokkal borzolják a kedélyeket és persze megint DJ gondoskodik róla, hogy fülledt dallamok kísérjék a csábítás minden pillanatát.
Ha szereted az eleganciát, a titokzatos kisugárzást és a szenvedélyes swinger bulit, gyere/gyertek!
Sziasztok, az adatlapom szerint ismerkednék Bp-en hölgyekkel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok.
Valaki Alsónémedi és környékéről????
Valaki ma pesten?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Most keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Most keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Szia, beszélgessünk, bármi lehet!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma du.!
Üllő..Pilis között és környékén!
Autós kalandra keresném partnereim ma du.!
Üllő..Pilis között és környékén!
Valakinek nincs kedve felugrani hozzam és segíteni rajtam? be jössz én már ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Sok jön és imádom ha folyik ! Dunaplaza kornyeke
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Ma este kinyalna,ujjazna valaki elélvezésig?? kérlek olvass adatlapot!
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, olajos farokmasszázsra, estleg orálra. Én neked, viszonzás kizárt
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,