Pár vagy hölgy esetleg a mai napra nem keres nagy farkú pasit?
Itt lennék
Itt lennék

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland? Diszkrét bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland? Diszkrét bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Sziasztok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
Érzelmes és diszkrét hölgyet keresek szeretőmnek akivel tudunk beszélgetni is és a kémia is megvan.
Délpest és környékén keresek.
Szeretem a husi nagy keblű típust de ez nem feltétel hiszen nem ezen múlik a kémia
Ha van kedved megismerkedni írj rám priviben
?…
Délpest és környékén keresek.
Szeretem a husi nagy keblű típust de ez nem feltétel hiszen nem ezen múlik a kémia

Ha van kedved megismerkedni írj rám priviben

Sziasztok. Hölgyet, párt keresnék huncutkodásra Zsámbék környékéről. Soft-tól Extrémig. Nagy intimmel rendelkezem. Társkereső adatlap. Szép napot mindenkinek.
Sziasztok.Pár ma közös nudizás,nudis termál fürdőzés,szex,cuckold.Heves Megye
Holgyek parok ?
Egy relaxáló pipa? De ma egy dumálás is érdekel.

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Most a VI. kerületben két potens, szórakozósban/menőkésben lévő 32 és 26 éves, HETERO pasi Csajt, csajokat, hetero párt keresünk. Hely van, de a környéken tudunk mozdulni is, ha úgy hozza a helyzet

Sziasztok.Hétvégén születésnapi meglepetésként hölgy vagy pár csendes otthonomban Pest mellett? Várom üzeneted

Ma este nagyon nagy szél és vihar lesz.
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne

Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok jelentkezését közös rosszalkodásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma estére valaki? (A hölgy választ)
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!