Biszex párnak lennék a játszó társa!!
Ha ma szopatnál vagy szeretnéd, hogy kézzel megfejjen valaki. Vagy csak kivernéd valaki előtt, akkor írj. Hely van Bp 40 éves magas férfias vagyok
Holgyek parok most esetleg ?
Sziasztok. Ma délelőtt kalandot keresek Bp-n. Írj priv.
Pár most nálam Pesten?
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Hello
Szept 30 an autos szexre, szopatasre ..24 eves dekorativ paromnak keresnenk hetero NAGY meretu pasit minimum 24cm!!! Alatta kerlek most ne irj !!
Szept 30 an autos szexre, szopatasre ..24 eves dekorativ paromnak keresnenk hetero NAGY meretu pasit minimum 24cm!!! Alatta kerlek most ne irj !!
Valaki aki felvenne most a 15ben és segítene rajtam? Tele a farkam

Mostanaba valaki ??
Kedves Párt, vagy Hölgyet keresnék holnap napközben házi welnesre.
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Hellloo valaki esetleg ma este ? Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok! 24 Éves ápolt arcszőrzettel rendelkező, duci, igényes jó farkú heteró srác vagyok! Jelenleg a XI kerületben tartózkodom szívesen utazok! Mindenre vevő vagyok heteró alapon!
Voltam már 50 plusszos nővel szóval nem tartom magamat tapasztalnnak! Várom a lehetőséget köszönöm!

Írtam privátot
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 20. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 12:23

Törölt felhasználó (3936102)

Sziasztok. Creampie szexre keresek párt, hölgyet. Helyem nincsen, utazni tudok! Nem 1alkalomra keresek
Sziasztok, írtam üzenetet,köszi.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2022. 09. 20. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 13:07

Ma este 20 órára keresnénk hetero nemdohányzó vastagfarkú pasit aki XI.kerületi otthonunkban párosunk hölgytagját masszázsban ( is ) részesítené. Csak privát üzenetet várunk !
Dabas környékén hölgy vagy pár?
Szopnék.
Szivesen megismerkednek bi parokkal ahol a par mind a ket reszet lehet dugni es szopatni
Ma este 20 órára keresnénk hetero nemdohányzó vastagfarkú pasit aki XI.kerületi otthonunkban párosunk hölgytagját masszázsban ( is ) részesítené. Csak privát üzenetet várunk !