Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Holgyekkel parokkal ismerkednek bp n
szopható, fejhető pasit keresek Bp. hely van.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Magas sportos pasi nagy mèrettel párt keres ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Vagy csak nézd ahogy a párod előtted dugom szopatom a medencében egy méretes szerszámmal
2. Keruletben rosszalkodnek napkozben

A környékemen keresek partnert/partnereket.

Ma délelőtt / kora délután párok számára adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok. De be is szallhatok

Ma reggel fél 8 - 9 körül 16 ker naplás tónál egy gyors élvezésre csatlakozna valaki?

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Jó reggelt. Esetleg ma délelőtt szabadnapos pár vagy hölgy Budapesten? Aki szívesen kalandozna egy fiatal, intelligens, diszkrét pasival?
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok,
Diszkrét pasinak műpuncival kivernèm ma este,helyem van Szentendrèn.
Diszkrét pasinak műpuncival kivernèm ma este,helyem van Szentendrèn.

Valaki most egy gyors szopásra?
Lánnyal,párral ismerkednék

Holnap délelőtt / kora délután párok számára adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok

Bonyodalmaktól mentes,diszkrét szexkapcsolatot keresek 50+os kapcsolatban lévő nővel.
Én sem vagyok független. Duci hölgyek előnyben!
Én sem vagyok független. Duci hölgyek előnyben!
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Mindent a Hölgyek öröméért!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Most spec kizárólag kukkolás céljából keresek hetero párokat Budapesten (korosztályilag 65 a határ). Szeretném nézni és hallani őket, ahogy szexelnek.