Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kereslek a profil alapján.
Jó reggelt.
A mai nap rá érek egy kis szexre erotikára.
Ha a közelembe vagy, vagy az adatlapomon izgalomba hozott.
Keress meg, írj.
Üdv. Albert
A mai nap rá érek egy kis szexre erotikára.
Keress meg, írj.
Üdv. Albert
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma délelőtt / kora délután párok számára vagy ha éppen van egy numerad és nincs helyed, adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok. De be is szallhatok
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Holgyekkel parokkal ismerkednek
Ma napkozben szivesen csatlakoznek parhoz nezokent. Esetleg domina Holgy vagy bi parhoz aktivan is csatlakoznek!
Sziasztok. Ma reggel megyek Érdre, ha lenne ott esetleg olyan pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna autóban vagy a saját kis kényelmes otthonában egy fiatal diszkrét, ápolt pasival akkor az írjon privátban.
Sziasztok,
Erre a hétvégére keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Helyem van. Privát üzenetben írjatok.
Erre a hétvégére keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Helyem van. Privát üzenetben írjatok.
Holnap egész nap rá érek egy kis szexre.
Keress meg, írj.
Üdv. Albert

Keress meg, írj.
Üdv. Albert
Sziasztok!
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú, lány aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú, lány aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Fital prok, akik kedveleik az érett pasit, bátran írjanak!
Fital párok, akik kedveleik az érett pasit, bátran írjanak!
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Újpest, Dunakeszin most hölgy vagy pár kalandozna?