Budapesten mostanában, ma valaki? Hely megoldott, de utazni is tudok.
Budapesten vagy a közelében igényes hellyel rendelkező jóképű pasit keresünk párként nagyon csinos hölgy taggal. Legyen megtekinthető arcképed a társkeresős adatlapodon. (társkeresős adatlappal nem rendelkező is meg tudja azt nézni) Aki ennek nem tesz eleget és úgy ír, azt töröljük.
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Sziasztok Gyálon nő \ pár??
Sziasztok,
Az eheti szabadságok szeretném minél élménydúsabban eltölteni. Ehhez keresem partnerem nő vagy pár személyében Budapesten vagy Pest megyében. Utazni tudok, a nap bármely szakasza megfelelne. Privát üzenetben írj/írjatok és találkozzunk.
Az eheti szabadságok szeretném minél élménydúsabban eltölteni. Ehhez keresem partnerem nő vagy pár személyében Budapesten vagy Pest megyében. Utazni tudok, a nap bármely szakasza megfelelne. Privát üzenetben írj/írjatok és találkozzunk.
37 éves szőrtelen nőies fiu vagyok,szopnék.aszód-vác-balassagyarmat,gödöllő vonalon.
Sziasztok.Nudizást kedvelő párt fogadnék szombaton a Tisza tónál telkemen.
Izgalmakat keresek éjszaka!
Ma este autóban szopatnék Budapesten, 70-es ápolt férfi.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!
Ma este autóban vagy nálam szopatnék, 70-es ápolt férfi.
Pesten keresek hölgyet,párt ma estére.Fogadni tudok.
Passzív srácot keresek
Sziasztok! Ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy biszex, budapesti párt. Lehetőség szerint hosszú távon.
Sziasztok hétköznap délelőtti rendszeres partnert\partnereket keresek nő vagy pár személyében, akár házibarát is lehetek! Pm!

Sziasztok !
Megbízható , valóban nagy méretű pasiként , heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Megbízható , valóban nagy méretű pasiként , heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Keres valaki ma estére izgalmakat??
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, rendszeres találkozásokra keresem női partnerem. Független 45/183/85 pasi vagyok, helyem van.