Holnap reggel nőt akarok dugni pesten harmasra csatlakozik valaki kezdővagyok nagyon
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, ma vagy holnap, esetleg szombaton ráérő hölggyel ismerkednék

Sziasztok ápolt hölgyel ,vagy egy kedves párral ismerkednék,normális ápolt méretes férfi vagyok,ha ez számít,de tudom nem ez a lényeg. Szeretem a naturista életmódot is ,rendszeresen járok Délegyházára,ha van olyan hölgy aki jönne nudizni,de egyedül nem akar,ő is írjon. Az ismerkedés fontos,és a szimpátia. Képeim vannak fent és adatlap is kitöltve. Ápoltság is fontos,alkati megkötésem nincs.
Sziasztok! 40es férfi nőt vagy párt keres. Nézzétek meg az adatlapom, ha tetszik írjatok
Albano

Ma delelott bi párral kalandoznék
Sziasztok.Szombaton nudizás,napozás,medencézés,zene,szex.Telkemen a Tisza tónál erre a célra kialakított helyen.Párok csatlakozását szívesen vesszük.
Jó reggelt.
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Hétvégére keresünk beszálló srácot, kizárólag a feleségem kényeztetésére.
Erősen szelektálunk, érdeklődőket privát üzenetben várjuk.
Erősen szelektálunk, érdeklődőket privát üzenetben várjuk.
Vasàrnap késő este valaki leàpolnà a farkamat a 2. kerületi munkahelyemen??
Sziasztok! Sub hölgyet keresünk hosszútávra !
Sziasztok feleseget baratnot használnek a ferje baratja elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok, Holnapi napra (csütörtök,július 20.) keresnénk valami izgalmas programot közösen... Mi 41 és 43 éves barátok vagyunk, többesben némi tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
szex
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Aktív férfival ismerkednék,nem baj ha van barátnőd, feleséged hisz néha kell egy kis titkos váltás, lazulás .
Albertirsa Monor körzetében ma este puncit kényeztetnek nyalnák akár a férj jelenlétében is! Enyhe bi is bejön
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn nővel vagy párral! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!