Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Estére keresek hölgyet vagy párt. Bp. 11.ker.
Üdv
Z
Estére keresek hölgyet vagy párt. Bp. 11.ker.
Üdv
Z
Pesten keresek ma estére párt.Helyem van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Valakinek nincs kedve segíteni most rajtam ugy hogy magamra élvezek?13-15-4 ker! Olyan aki szereti ha sok jön!
vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elötte dugják szopatják a feleseget? hely kellene utazni tudok
Újabb próbálkozás a lehetetlennel...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Sziasztok!
Várható még ilyen szombat este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 21:11
Várható még ilyen szombat este?

Törölt felhasználó (4699216)

Sziasztok!
Szombaton este, szívesen csatlakoznánk fiatalos, sportos párhoz
(Esetleg pasi is szóba jöhet, de nagyon válogatósak vagyunk)
Kérlek privát üzenetet írjatok.
Üdv.:
D&A
Szombaton este, szívesen csatlakoznánk fiatalos, sportos párhoz

(Esetleg pasi is szóba jöhet, de nagyon válogatósak vagyunk)
Kérlek privát üzenetet írjatok.
Üdv.:
D&A
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Szép napot!
Ma este párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Budapest és környéke, írjatok bátran! Helyem van, utazni tudok!
Ma este párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Budapest és környéke, írjatok bátran! Helyem van, utazni tudok!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki????
Szarvason fogadnék gyönyörű wellnes nyaralómba parokat igényes apolt kitartó meretes szerszámmal ..3- vagy 4 es kikapcsolódasra. Holnap és Penteken lenne aktuális. Itt alvás adott ..Jakkuzi szauna italozas nasi sex igényes kornyezetben.
Sziasztok ! Ismerkednénk …
szigetszenzmikloson szopna nyalna valaki?helyed legyen
Fiatal szexy ts és uni pasi keres fiatal max 35éves uni biszex pasikat.
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most este fogadnánk bi uni pasit
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most este fogadnánk bi uni pasit
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Igényes, belevaló crossdresser puncika dugható ma a belvárosban! Fiúk hajrá!

Sziasztok, biszexuális dolgok iránt kiváncsi pasiként szívesen csatlakoznék Budapesten és környékén párokhoz hármasra vagy akár cuckold kalandokra
Sziasztok! Ismerkednénk! Adatlap szerint!