Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker

Gyömrőn vagy környékén Roma sráccal ismerkednék
Sziasztok! Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Sziasztok
Ma estére keresnék kalandot.
Ma estére keresnék kalandot.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn
a
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn

sziasztok ma estére vagy akár a jövőhét bármely estéjére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Szia. Közös farok verés? Bp
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viber van.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viber van.
Haveromat szeretném szopni egy hölggyel közösen, örömmel nyalnék is:P Ráérne most egy csini csaj?
sziasztok hetero férfit keresünk pest megyéből normálist és átlagosat egyszerú hetero hármashoz perverzytások és fétisek nélkül
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma
Szex, szex, szex kevés duma, sok szex!
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok!Olyan párral ismetkednék ma Egetszalókon a nosztalgia fürdőben vagy Demjén termál túnál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját egy méretes szerszámmal dugják szopatját egy méretes szerszámmal fürdőzés,szaunázás közben vagy utána autóban,öltözőben...
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Budapesten ma pár, vagy szóló pasi? Hely ok, de ha kell, utazom is.
Ezt most miért kellett? Egy dolog, hogy reklám, de van fenn 1 posztos ami feltételezhetően 1 darab fotó és 10 USD a havi előfizu. Ez olyan hihetetlen jó ajánlat.... Még ha valami frankó tartalom lenne, de így.....