Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Budapesten hajnalban/vagy napkozben raero Holgyeg part keresek alkami talikra. Tapasztalatom van. Nagyon sok dolgot kiprobalnek. Bi parok is irhatnak! Szolo sracok ne!
Budapesten most pár vagy férfi? Helyem van a 2. kerületben, de menni is tudok.
Szép estét. Szeretnék párral, hölggyel találkozni. Ha lenne férfit kereső partner, írhatna vissza
Szép napot.
Olyan házibarát senkit nem érdekel mint én?
Írj bátran a részletekért.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv. Albert
Olyan házibarát senkit nem érdekel mint én?
Írj bátran a részletekért.

Köszönöm a válaszokat.
Üdv. Albert
Holnap utánra (Hétfő) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Sziasztok Párok Lányok Ma este 19 órakor reptérnél leszek benne vagyok kukkolásban ,hölgy szoptatása,ráélvezés esetleg farokverés ha benne vagytok irjatok 19kor ott leszek.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!Holnap Egerszalókon a Salirisben leszek szauna világ naturista részén.Párral ismerkednék.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, tali akár ma este.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Érd kke-n (Dél Buda, Pest, Szszmiklós, Vecsés stb) ma estére keresek ápolt, igényes partnereket nők, párok személyében. Akár hosszú távon is…
Magas, sportos, ápolt, megbízható és tapasztalt potens pasi vagyok!
Privi!
Üdv, I
Érd kke-n (Dél Buda, Pest, Szszmiklós, Vecsés stb) ma estére keresek ápolt, igényes partnereket nők, párok személyében. Akár hosszú távon is…
Magas, sportos, ápolt, megbízható és tapasztalt potens pasi vagyok!
Privi!

Üdv, I
Sziasztok.
Van itt olyan szimpi, csinos pár, akik hozzánk hasonlóan szintén babát várnak (28. hét) ?
Van itt olyan szimpi, csinos pár, akik hozzánk hasonlóan szintén babát várnak (28. hét) ?

Sziasztok,
Igényes párral ismerkednék Budapesten.
Igényes párral ismerkednék Budapesten.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki 30 körüli srácok???
Sziasztok Dömsöd, Ráckeve, Kiskunlacháza, Délegyháza környékéről valaki esetleg????
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgyekkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal