Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.
Este valaki kaland 11-ker,Kamaraerdő kke?
Gödöllő környékén szopnék nagy méretű pasit
Okt. 24-25 Visegrád és Környékén keresünk izgalmakat.
Képpel és telefonszámmal vagy gmail chat elérhetőséggel várjuk a jelentkezőket.
- Nagyon fiatal pasit
- Csinos párt
Képpel és telefonszámmal vagy gmail chat elérhetőséggel várjuk a jelentkezőket.
- Nagyon fiatal pasit
- Csinos párt
Budapesten ma keresek férfit, vagy párt. Helyem van, de menni is tudok.
Ma este belvárosban hely van, pasi aki szopatna dugna egy formás igényes crossdresst?
Sziasztok hölgyeket párokat keresek közös programra.
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok.
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek partnert Budapesten.

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
sziasztok párt vagy lányt keresek ma esti találkozóra. Találkozó célja: lehet egy kellemes beszélgetés,esetleg csak simogatás és masszázs esetleg csak farokverés,de lehet bármi más amit a hölgy partner szeretne élvezne. szex nélküli tali is szóba jöhet.
Sziasztok!
Keresek Pesten és környékén élő lányt, nőt, aki szeretne egy kellemes titkos együttlétet eltölteni, a kor egyáltalán nem számít! Éljük meg a vágyainkat!
Keresek Pesten és környékén élő lányt, nőt, aki szeretne egy kellemes titkos együttlétet eltölteni, a kor egyáltalán nem számít! Éljük meg a vágyainkat!

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Valaki tudna segíteni hogy az 5os út melletti lányok megtalalhatok valami netes oldalon????
Budapesten ma este hallgatnék, kukkolnék, esetleg csatlakoznék párokhoz!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privát üzenetet!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privát üzenetet!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Esetleg szopatnek is max 40ig
Esetleg szopatnek is max 40ig
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.