Tele a farkam! Valakinek nincs kedve jatszadozni vele amíg élvezek egy nagyot ! Sok jön és magamra akarok élvezni
kocsimban vagy nálad.

Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Ma este Budaörsön kalandoznék elsősorban nővel, párral.
Részleteket privátban, akit érdekel!
Részleteket privátban, akit érdekel!
Sziasztok,
December 8.-án szeretnénk először swinger klubba meni. Magával a swinger világgal már képben vagyunk, és több SIKERES éjszakát megéltünk más párokkal.
De ez más kávé ház.
Minden jó tanácsot szívesen veszünk, meghallgatunk.
Ezen kívül klubb ajánlásokat várunk.
illetve csatlakozni vágyó PÁROKAT is szívesen fogadunk !
Ilove2000.
December 8.-án szeretnénk először swinger klubba meni. Magával a swinger világgal már képben vagyunk, és több SIKERES éjszakát megéltünk más párokkal.
De ez más kávé ház.
Minden jó tanácsot szívesen veszünk, meghallgatunk.
Ezen kívül klubb ajánlásokat várunk.
illetve csatlakozni vágyó PÁROKAT is szívesen fogadunk !
Ilove2000.
Sziasztok!
Ezen hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Ezen hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!
Mostanában kezd nagyon izgatni az autós sex ,szívesen ismerkednék Kamion sofőrrel ,taxis ,fuvarozó, szálitó nem kövér férfival, én passzív vagyok meleg de nem Buzis ,átlagos normál férfi ,szopass a levét hagyd nálam a húst vidd az asszonynak .
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Sziasztok! Ápolt, igényes pasiként keresek hölgyet most szombat vasárnap délutántól estig tartó szabadidő kellemes eltöltésére. Hely kellene, de Pest megyén belül és Bp-n is mobilis vagyok.
Sziasztok! 23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve hölgyekhez, akiknek jol esne egy erotikus masszázs, vagy egy SOS orál kielégítés.
Most Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot ? Budapest! Kocsimban vagy nálad!
Holnap délután Kaposvár, Budapest, Nyíregyháza, Beregsurány vonalon szívesen elvinnék hölgyet, párt
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Budapest!
Sziasztok hétköznapi találkozóra keresek párt vagy nőt Gyál környékén!

Sziasztok, Szívesen ismerkednénk valós párokkal, Godollo v BP kozeleben, kölcsönös szimpátia alapján Csak nem dohányzók!
Kedd, esetleg szerda estére (28-29) ápolt partnert (partnereket) keresünk, reglapunk szerint!!
Helyünk van, vibered legyen! Nem jövő évre keresünk..
Helyünk van, vibered legyen! Nem jövő évre keresünk..
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!

Valaki kaland ilyen későn?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Az esélytelenek nyugalmával írok! Karácsony környékére keresnék párt vagy csajt! Esetleg fiút! Helyem és mindíg fickós kukim rendelkezésre áll!