Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Sziasztok.Pasival kalandoznánk szombat éjjszaka az adatlapunkon leirtaknak megfelelővel.
XI. Ker ismerkedés, szex?
Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Sziasztok.
Ma reggel/délelött hölgy vagy pár zuglo vagy környezö keruletbe tali?
Ma reggel/délelött hölgy vagy pár zuglo vagy környezö keruletbe tali?
Sziasztok! Szombat estig kesenek holgy tarsasagat..jol ereznenk magunkat! Csak nok!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Akinek lenne kedve hozzám írhatna, szívesen ismerkedem.
Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 30 èves kor ig Budapesten helyük van.
Kizárólag heteró alapon!
Kizárólag heteró alapon!
Sziasztok
Ma este vagy Péntek este ?
Pár vagy lány:?
18 éves 180/85kg, kékszemű barna hajú nagyfarkú srác vagyok
22cm
Utazni tudok . de Budapesten vagyok
Ma este vagy Péntek este ?
Pár vagy lány:?
18 éves 180/85kg, kékszemű barna hajú nagyfarkú srác vagyok
22cm
Utazni tudok . de Budapesten vagyok
Sziasztok holnap péntek estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szey nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok . Februárban Pesten leszek egy éjszakát és keresek társaságot ... Hölgyek előnyben de ha fiatal vékony pasi jelentkezik az is érdekelhet . Csak egy éjszaka ,kufirc és semmi több ...
Szopatna most valaki?
Pesten keresek párt ma estère.Helyem van.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben. Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!
Matematika korrepetálás
érd. priviben

23 éves, sportos, budapesti srác nyújtana orális kielégítést hölgyeknek, vagy bármilyen más erotikus kényeztetést.