Kitartó farokkal duci,telt hölgyet,vagy ilyen hölgytagú házaspár házibarátja lennék
Dugni akaró pasi/pasik ma este belvárosban? Helyem van, tanga a popsin

Ma estére keresek igényes párt vagy hölgyet! Utazni tudok és fogadni is!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Sziasztok!
Hosszútávra keresek egy párt,esetleg egy egyedülálló hölgyet, aki szívesen megélné a többes adta örömöket.
Esetleg nyitott a swingerre.
Magamról annyit árulnék el, hogy normális férfi vagyok. Aktívan sportolok. Alkatra férfias vagyok. (Néha borosta, néha csupasz arc
)
Ami kifejezetten izgat, az a creampie
,illetve dp .
Kényelmes ember vagyok ,így télen ha lehet fűtött helyen, nem 5 perces ismerkedés után bújok ágyba.
Tehát a gyere találkozzunk kocsiban az erdő szélén levelek nem jönnek be.
Legyél merész, és kellemes beszélgetőpartner. Tudom ezen két tulajdonság nem feltétlenül egy célirányos oldalra való ,de ha fejben nincs ott az ember, akkor az ágyban is a teljesítménye hasonló.
Kérlek írjatok levelet.
Amit nem keresek.:
- egyedülálló biszexuális férfi
- homoszexuális férfi
- egyedülálló férfi
- párnak adja ki magát ,de valójában férfi egyedül
- olyat aki mástól rabolja el az időt, mert 50 éves képekkel van adatlapja.
Sajnálom macerás vagyok tudom, de ez van.
Hosszútávra keresek egy párt,esetleg egy egyedülálló hölgyet, aki szívesen megélné a többes adta örömöket.
Esetleg nyitott a swingerre.
Magamról annyit árulnék el, hogy normális férfi vagyok. Aktívan sportolok. Alkatra férfias vagyok. (Néha borosta, néha csupasz arc

Ami kifejezetten izgat, az a creampie

Kényelmes ember vagyok ,így télen ha lehet fűtött helyen, nem 5 perces ismerkedés után bújok ágyba.
Tehát a gyere találkozzunk kocsiban az erdő szélén levelek nem jönnek be.
Legyél merész, és kellemes beszélgetőpartner. Tudom ezen két tulajdonság nem feltétlenül egy célirányos oldalra való ,de ha fejben nincs ott az ember, akkor az ágyban is a teljesítménye hasonló.
Kérlek írjatok levelet.
Amit nem keresek.:
- egyedülálló biszexuális férfi
- homoszexuális férfi
- egyedülálló férfi

- párnak adja ki magát ,de valójában férfi egyedül
- olyat aki mástól rabolja el az időt, mert 50 éves képekkel van adatlapja.
Sajnálom macerás vagyok tudom, de ez van.
Sziasztok! Van olyan lány vagy pár aki fiatal sportos srácot keresne a hétvégére Budapesten és környékén? Ha magadra ismersz dobj egy üzenetet, a többit meg megbeszéjük privátban

Sziasztok
Csinos kedves párokat keresünk

Csinos kedves párokat keresünk

Sziasztok,
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a mai este folyamán!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Sziasztok, igényes sportos, átlagos alkatú Hölgyet keresek, minden földi jóra. Hadd legyek a serpád a csúcsra vezető úton.

Sziasztok!Cuckold kedvelő párral ismerkednék ma este Demjén termál tófürdőnél.
Kemény szenvedélyes dugásra keresek Csajt, ma estére!??
Kedves Hölgyek!
Szeretném egyvalakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
(Kamusok, beképzeltek kíméljenek)
Szeretném egyvalakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
(Kamusok, beképzeltek kíméljenek)
Budapesten ismerkednék, házas, idősebb nők előnybe. En 23 éves, sportos srác vagyok, kép a profilomon.
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi..
Párokkal ismerkednék
SOs
Keresek párt vagy nőt.
A tegnap este buli után még mindig hat a kék tabletta..és kiszeretnem használni.
Keresek párt vagy nőt.
A tegnap este buli után még mindig hat a kék tabletta..és kiszeretnem használni.
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Dányból szokott lenni itt valaki??
Privátba írj.
Privátba írj.
Hello!