Sziasztok! Az ünnepek alatt magas, vékony, ápolt és borotvált férfi örömmel fogadna biszex párt Budapesten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 24. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 24. vasárnap 11:45
Törölt felhasználó (4515192)

Sziasztok ! Szívesen ismerkednénk !
Szexpartnert keresek mára!
Valaki Alsónémedi és környékéről dumcsi ismerkedni aztán majd alakul????
Sziasztok ! Szívesen ismerkednénk !
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 14:12

Ma este szívesen vennénk bisex hölgy társaságát.Érden lakunk fogadni is itt tudunk.Minden megoldásra nyitottak vagyunk.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Szexeljünk ma este!
Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit vagy párt(pasik között csak orál) játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!
bevállalós laza sexpartnert keresek gyors anonim szexre felesleges körök nélkül csak jössz megdugsz mész
Sexpartnereim keresném,fogadnám most de.!BP.!
Kedves Hölgyek!
Akár rövidebb, de inkább hosszabb távra keresnék Óbudai Tattoo szalonba “játszó” partnert.
Zuhanyzó van, minden egyéb lehetőség van
Akár rövidebb, de inkább hosszabb távra keresnék Óbudai Tattoo szalonba “játszó” partnert.
Zuhanyzó van, minden egyéb lehetőség van

Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Az ünnepek alatt kényeztetésre vágyó magányos hölgy partneremet keresem Budapest közelében.
Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Sziasztok!
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Ma este szívesen vennénk bisex hölgy társaságát.Érden lakunk fogadni is itt tudunk.Minden megoldásra nyitottak vagyunk.
Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit (pasik között csak orál) hármas játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!