Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba.
Baszni szerető pasit keresek mára, hely belvárosban van.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Pártokhoz csatlkozonék
Sziasztok. 40es férfiként keresek vastag kemény farokra vágyó kedves nőt vagy párt
Képeim adatlapomon. Ádám

Szia!
38 éves átlagos paraméterekkel rendelkező férfiként keresek (pest megye határain belül napközbeni találkozóra) olyan diszkrét hölgyet aki szeretné hogy egy lelkes pasi -mindenféle extra elvárás nélkül- kényeztesse őt akár otthonában, akár autóban, vagy bárhol ami szimpatikus (például egy szexmozi, bevásárló központ, raktár, alagsor...tágas autóval rendelkezem, mobilis vagyok. Ne félj kérdezni, kezdjük egy beszélgetéssel és eldöntöd a továbbiakat. Privát üzeneted izgatottan várom. Üdvözlettel: Krisztián wave
38 éves átlagos paraméterekkel rendelkező férfiként keresek (pest megye határain belül napközbeni találkozóra) olyan diszkrét hölgyet aki szeretné hogy egy lelkes pasi -mindenféle extra elvárás nélkül- kényeztesse őt akár otthonában, akár autóban, vagy bárhol ami szimpatikus (például egy szexmozi, bevásárló központ, raktár, alagsor...tágas autóval rendelkezem, mobilis vagyok. Ne félj kérdezni, kezdjük egy beszélgetéssel és eldöntöd a továbbiakat. Privát üzeneted izgatottan várom. Üdvözlettel: Krisztián wave
Sziasztok Budapest Cegléd vonalon találkoznék, akár ma is, nap közben
Játszani szerető hölgyet, vagy párt keresek.
Nagyon fiatalos, jól karbantartott, helyes, és tapasztalt férfi vagyok, aki nem fog csődöt mondani éles helyzetben.
Játszani szerető hölgyet, vagy párt keresek.
Nagyon fiatalos, jól karbantartott, helyes, és tapasztalt férfi vagyok, aki nem fog csődöt mondani éles helyzetben.
Sziasztok szombat estére keresünk párokat Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Hölgy, lány a belvárosban? Szeresd ha nyalnak. Hely van.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
BP.,most?Hely ok.!
Penteken del korul csinos lany akit kicsit kenyeztethetek? Akar egyoldalú orslban is benne vagyok. Nagyon hianyzik mar egy idegen punci. Irj batran! Helyem van a belvarosban ha Neked nincs. Szep estet!
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Diszkrét pipa nálam Neked. 11 ker
Valaki tudja esetleg hogy Pesten vagy Pest megyében működik újra valahol nyilvános glory vagy nyilvános wc be kaland???
Baszni szerető pasit keresek mára, belvárosban hely ok.
Pénteken 15 óra körül a Népliget (vajda Péter utca) parkolóban valaki egy orál vagy egy gyors menet? Sötétített, nagy egyterű, hely van benn. Vagy vélemény hogy esetleg olyankor a Népligetben lehet találni ilyenre partnert? Priviben ha kérhetek.
Sziasztok!a hétvégén keresek kellemes szexre hölgyet 20 és 45 között! Átlag intimmel de átlag feletti tudással rendelkezem és pihentető nuru masszázst is adok és Fantasztikus élménytkapsz!