Kellemes estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Ezért akinek lenne kedve, azzal szívesen ismerkednék
Február 22-től 28-ig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Sziasztok, Március 2 Szombat délelőttre keresek hölgyet vagy párt egy kellemes időtöltésre. Amennyiben valakit érdekelne akkor privátban keressen meg és megbeszéljük a részleteket.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok,
Igényes, helyes, sportos párként az adatlapunk szerinti vágyak megéléséhez keressük partnerünket ma estére. (senki se sértődjön meg, de mást nem keresünk)
Pár, Hölgy, vagy Férfi jelentkezőknek is örülünk, de csak az adatlap szerinti vágyaink alapján!
Igényes, helyes, sportos párként az adatlapunk szerinti vágyak megéléséhez keressük partnerünket ma estére. (senki se sértődjön meg, de mást nem keresünk)
Pár, Hölgy, vagy Férfi jelentkezőknek is örülünk, de csak az adatlap szerinti vágyaink alapján!
Diszkrét pipa nálam Neked.
Sziasztok Gyál(környékén) nőhöz vagy párhoz csatlakoznék rendszeres találkozóra elsősorban...
Sziasztok.Egyedülállóként keresek.Mindig is szerettem örömet szerezni barátnőimnek.Most is szeretnék kényeztetni .ismerjük meg egymást.
rendszeres kalandos szopás Gödöllőn fiatal srácok előny roma is sőt!
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznék
Sziasztok! Péntek vagy szombat estére keresünk egy szimpatikus párt 4-es gabalyodáshoz. Írjatok privátban!
üdv.: Géza és Panni

sziasztok ketten egy punciban dologra nyitoitt párok esetleg?
Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Tribute video készítésre keresünk fiúkat.
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este szopnék korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Február 22-től 28-ig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiataloss pasi vagyok. ÍRJATOK!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ugy vettem eszre eselytelen a dolog
(Ez egy válasz Jani97 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér bevállalós hölgy most?
Sziasztok Kiskunlacháza környékéről párt, lányt keresek ma estére. Hely van.