Budaörs szopnék.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Pár vagy hölgy most délelőtt aki szivesen kalandozna?
Budapesten ma ráérő aktív srác? Utazni tudok
Ma reggel dél-pest, xx.kerulet pár vagy hölgy esetleg talira ?
Lehetetlen kuldetes : keresek egy csinos lanyt (40 eves korig) aki nyalna a fenekem mikozben a kezevel izgatna, vagy magamnak csinalnam kezzel. Szivesen viszonzom.
Hölgy vagy Pár ma este? Glory Cafe esetleg Nálam? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok
Mennyi pasit kerestek.? (Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 15:46
Mennyi pasit kerestek.? (Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Barátnőmmel szervezek gruppen bulit Budapesten. Hely egy kifejezett sex VIP rész ahol van mindenféle kikotozos dolog andraskereszt stb. Pasik jelentkezését várjuk akik jönnek elrendezik a kikotozott barátnőm és mennek

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szia írtam privátban várom vissza jelzésed!!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 15:46

Sziasztok! Barátnőmmel szervezek gruppen bulit Budapesten. Hely egy kifejezett sex VIP rész ahol van mindenféle kikotozos dolog andraskereszt stb. Pasik jelentkezését várjuk akik jönnek elrendezik a kikotozott barátnőm és mennek

Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, < 40!
Sziasztok!
Holnap (hétfőn) délelőtt pár vagy hölgy Budapest - reptér és környékén?
Holnap (hétfőn) délelőtt pár vagy hölgy Budapest - reptér és környékén?

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Jövő héten,kedden, Pesten ,napközben meglátogatnék egy szopatni szerető pasit..
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.03.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szerda,csütörtök napközben,kalandoznék Bp-en
Sziasztok!
25 éves igényes csinos normál testalkatú, hosszú szőke hajú lány vagyok.
Nem voltam még nővel és nagyon szeretném kipróbálni. Hasonló korú 23-30körüli hölgyet keresek aki szíves kipróbálnád velem. Írj egy privát üzenetet ha érdekel
Számomra nagyon nagyon fontos a higiénia, kérlek ezt vedd figyelembe.
25 éves igényes csinos normál testalkatú, hosszú szőke hajú lány vagyok.
Nem voltam még nővel és nagyon szeretném kipróbálni. Hasonló korú 23-30körüli hölgyet keresek aki szíves kipróbálnád velem. Írj egy privát üzenetet ha érdekel

Diszkrét pipa nálam Neked.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten