Diszkrét pipa nálam Neked.
Sziasztok.Ma késő este esetleg lenne valaki aki ugyan olyan kezdő,kiváncsi ezen a téren ahogy én?Hetero kapcsolatban élek,hetero is vagyok és leszek is csak kiváncsi vagyok erre a részre is.Ezért a diszkréció nagyon fontos számomra.
Igényes,fiatalok levelét várom.
Csak Budapest és környékéről.
Igényes,fiatalok levelét várom.
Csak Budapest és környékéről.
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi
Aktív pasikat keresek, ma estefele, vagy holnap, egész nap, Érd-Bp. és környékéről. Szopass meg keményen, nyelesd velem. Hely van, legyél irányító, minden jóban benne vagyok a passzív oldalon. HELYEM VAN! Írj üzit, és gyere. 30-50 között várom kemény pasik jelentkezését!!
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.
Szigetszentmikloson cumiznék ma. Viszonozni nem kell!
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Sziasztok.Magas,izmos testalkatú pasi,nagy mérettel.Párral,nővel ismerkedne ma és holnap Demjénben a termál tónál
Hello! Lett programotok?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Kedden Budán leszek és estére kellemes időtöltést keresek pár vagy nő társaságában.
Izgalmas estét. Szívesen találkoznék párral, hölggyel akinek lenne kedve, azzal szívesen ismerkednék.
Ma estére kalandot keresnék bulizást szerető szóló lány vagy pár személyében (hetero alapon szállnék be, feleség dupla élveztetésére). Nem szeretnék hosszasan, hónapokig tartó levelezgetést, ha megvan a szimpátia és egyeznek az igények, találkozunk, többi úgyis személyesen dől el
.
Írjatok!

Írjatok!

Sziasztok.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
Sziasztok lanyt párt keresek holnap napkozben

Sziasztok én is holnapra ha estleg jo nektek ??
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek, urak a hosszú hétvégére szexpartnert keresek!
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Szigetszentmikloson cumiznék ma kocsiba