sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatna ha elotte dugjak s kényeztetik a párjat? Hely kellene utazni tudnek!
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Kocsis, cigizgetős kaland?

Sziasztok! partnert keresek Bp.
írj!
írj!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Hali estére keresek méretes férfit a hölgy örömére
Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik/keresik!

Sziasztok. Beszélgetnèk ismerkednèk . Hátha alakul valami. Privát üzenetet írj.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Szigetszentmikloson szopnék
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok MA estére keresek PÁRT vagy LÁNYT! pest és nógrád megye. amiben benne vagyok: kukkolás, orál oda vissza,3as szex, cucckold, esetleg csak a lány kiveri az idegen farkat,de egy jó beszélgetésben is benne vagyok. várom privát leveleket sziasztok
Sziasztok, hölggyel randiznék szombaton vagy hétfőn. Helyem van a 11. kerületben.
Sziasztok. Húsvét vasárnapra keresek partnert, pár vagy hölgy személyében, hetero alapon
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sziasztok! Kisseb létszámú bulihoz szívesen csatlakoznánk ma este!
Sziasztok!
Igényes bi fiúként csatlakoznék egy kedves párhoz.
Igényes bi fiúként csatlakoznék egy kedves párhoz.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Ha közös a szimpátia bármi lehet.Várom üzeneted.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatná..