Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok.
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.ďugható is vagyok
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.s utazni is
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.ďugható is vagyok
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.s utazni is
Estét
Mostanában akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Sziasztok
Veresegyházon egyedülállóként hölgyek társaságát keresem. Saját lakással rendelkezem, így semmi akadály nincs előttünk, csak rajtuk múlik hogy mit fogunk csinálni

40es 190/90 19/6 pasi keres nőt vagy párt

Sziasztok,
Vastag mérettel ismerkednék hölgyekkel, esetleg párokkal.
Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Vastag mérettel ismerkednék hölgyekkel, esetleg párokkal.
Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Lenne valaki, aki ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatna, nyeletné velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Szigetszentmikloson cumiznék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok! Április 3-a délután a Rudas fürdőbe megyek. Szívesen kalandoznék jó farkú pasival.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Sziasztok!
Ma esetleg Vác környéki pár lenne aki játszana egy sportos vékony pasival, akár a szabadban?
Ma esetleg Vác környéki pár lenne aki játszana egy sportos vékony pasival, akár a szabadban?
Ma reggelre szexpartnert keresek Budapesten hölgy vagy pár személyében. Hely megoldott. Privátban keress kérlek.
Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok jelentkezését csendes otthonomban Gödöllőn.Közös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom leveled.
Estét
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb mérettel valaki? 17/6 körül ?
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Cegléden valaki kellemes időtöltésre?
40es vastag farkú pasi keres kedves nőt vagy párt. Képek adatlapomon!