Ma éjfél környékén megjelenni akaró szóló pasit vagy barátokat keresünk szép, szőke, finom formás párom élvezetének fokozására. Ha írsz telefonszámot kérünk hogy el is érjünk.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sziasztok!
Budapesten ma valaki(k)? Hely ok, de utazni is tudok, valamint szabadban is szívesen csinálom.

Szigetszentmikloson cumiznék! Viszonozni nem kell
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Ma estére reglap szerint keresünk.
Viber kell!
Viber kell!
Cegléden az esti órákra partnert keresek bármi kölcsönösen kellemes dologra.
Nagy fenekű hölggyel ismerkednék, hely van.
Sziasztok ma estére hellyel rendelkező potens pasit keresünk
Ma estére keresek párt, helyem van. Részletek az adatlapomon
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok, szombati randira keresek hölgyet Bp-en vagy környékén.
Sziasztok hölgyet keresek kellemes időtöltésre a hétvége folyamán. Keress üzenetben!

Sziasztok!
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Adatlapunk szerint ismerkednénk, nem alkalmi inkább hosszabb távu kapcsolatra
Most a 9be vagyok szabadban autóban sex valaki?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol