Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Ma este 11 után szopatna valaki Vecsés, Monor környékén? Utazni tudok, helyem nincs.
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek az 50 feletti korosztályból ma estére. 40-es megbízható, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
47 éves és 50 éves pasi holnap estére párt vagy nőt keres,helyünk és erős méret van.
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok.
Kiváncsi vagy mit szólna a feleséged egy nagy farkú pasihoz. Keress meg. Megbeszéljük.
Kiváncsi vagy mit szólna a feleséged egy nagy farkú pasihoz. Keress meg. Megbeszéljük.
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors tüzelésű partnert keresünk.
Átlagos méretű és gyors tüzelésű partnert keresünk.
Ma este 11 után szopatna valaki Vecsés, Monor környékén? Utazni tudok, helyem nincs.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek az 50 feletti korosztályból ma estére. 40-es megbízható, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Sziasztok! 40es vastag farkú pasi (190/90 19/6) keres kedves nőt vagy párt, akikkel jól érezhetnénk egymást
Lapomon képek láthatók!

Sziasztok! Kedves párhoz csatlakoznék hosszú távon. 39 éves sportos srác vagyok.
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi.
Sziasztok szombaton estére keresünk fiatal 30 éves kor ig fiút hetero alapon hármas szexre .
Budapest ès környékén helyed legyen.
Párok is írhatnak
Budapest ès környékén helyed legyen.
Párok is írhatnak
Sziasztok! Szombaton napközben Gárdonyba leszek szívesen ismerkednék hölgyekel párokal!
Sziasztok! 30 éves sportos, igényes, hetero férfiként csatlakoznék párokhoz ma este. Bp és környéke
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék korosztálytól függetlenül
Szívesen ismerkednék korosztálytól függetlenül

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok
Erdőkertes és környékén esetleg most ráérő lány vagy pár? Privát üzenetben jelezz.
Erdőkertes és környékén esetleg most ráérő lány vagy pár? Privát üzenetben jelezz.