Sziasztok!
Szombaton délelőtt budapesti puncit kényeztetnék a valós 23 cm-es cerkámmal!
Csak Budapest, csak heteró alapon!
Szombaton délelőtt budapesti puncit kényeztetnék a valós 23 cm-es cerkámmal!
Csak Budapest, csak heteró alapon!
Sziasztok párhoz csatlakoznék, vagy kisebb létszámú bulit keresek Budapest , Pest megyében.
Utazni tudok, 28 éves méretes srác vagyok.
Whatsup van.
Utazni tudok, 28 éves méretes srác vagyok.
Whatsup van.
Sziasztok, hölggyel randiznék az adatlapom szerint. Klímás helyem van.
Sziasztok!
Budapesten párokat kukkolnék/hallgatnék, ahogyan szeretkeznek!
Viber van! Képet tudok ott küldeni! Írjatok bátran és használjátok a farkam! Bárki!
Budapesten párokat kukkolnék/hallgatnék, ahogyan szeretkeznek!
Viber van! Képet tudok ott küldeni! Írjatok bátran és használjátok a farkam! Bárki!
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Sziasztok,
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni a vágyakat...
Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.
Higiénia, diszkréció adott és elvárt
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni a vágyakat...

Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.

Higiénia, diszkréció adott és elvárt

Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Monor-Albertirsa körzetében puncit nyalnák, kényeztetnék, cuckold, a férj mellett is, enyhe bi is bejön
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Diszkréten a profilom alapján.

ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Sziasztok! 18-35 év között szívesen ismerkednénk párokkal!

Sziasztok Erik vagyok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyokautóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Ma és holnap kint leszek Gárdonyba napozok!Szívesen ismerkednék hölgyekel párokal! 36 éves sportos alkatu igényes Hetero pasi vagyok! Privibe irjatok! Szép
Valaki M5 Tesco glory??
gödöllőn ma orálkanadra várlak
Pentek napkozben Holgy akit alaposan megdughatok, akar a parja jelenleteben? Irj batran!
Sziasztok.
Aug.24.én privát bulit szervezünk BP.-től 40 km -re Zsámbék mellett!Igényes környezetben,házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal!Jó idő esetén akár medencés partyval egybekötve!Várjuk sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is.
Részletekért keressetek bátran privátban.
Aug.24.én privát bulit szervezünk BP.-től 40 km -re Zsámbék mellett!Igényes környezetben,házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal!Jó idő esetén akár medencés partyval egybekötve!Várjuk sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is.

Részletekért keressetek bátran privátban.
Valaki ma Tata?