Izgalmas estét, sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel, ezért akinek lenne kedve,vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok!
Budapest és környékén pár vagy hölgy ma este?
Budapest és környékén pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok ma este vasárnap este Balassagyarmaton a sorfetivalon lenne kedve hölgynek vagy párnak találkozni?
sziasztok!
Szopnék ma autóban vagy M5 gloryholeban
Szopnék ma autóban vagy M5 gloryholeban
Dabas környékén keresek szexpartnert
Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex!
Utazni tudok

20-án Szombaton Délegyháza nudi lenne a cél.
Párokkal és lányokkal szívesen ismerkednénk sőt lehet több is.......
Privátban egyeztetünk
Párokkal és lányokkal szívesen ismerkednénk sőt lehet több is.......
Privátban egyeztetünk
Hetfon napkozbeni talslkozashoz, szivesen ismerkednek bi vagy hetero parral. Diszkret, boztonsagos helyem van. Privatban irj ha erdekel.
Valaki M5 Tesco glory????
44éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
ma valaki vastag farokkal pesten?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Anál kipróbálásához keresek aktív srácot
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Diszkrét klímás lakásomban egy kellemes pipa Neked

Vasárnap estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Szigetszentmiklóson ha egy hölgy egy kis kis játékra vágyna akkor jelen !
30as pasi

Miskolcon szopnék. Most
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
ócsán valaki