Sajnos az már foglalt :(
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 07. 31. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig nem jó a csütörtök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 31. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 08:32
Törölt felhasználó (4311302)

Sziasztok! Masszázst kedvelő hölggyel vagy ilyen párral ismerkednék!
Sziasztok! Masszázst kedvelő hölggyel vagy ilyen párral ismerkednék!
Esztergom-Visegrád -Szentendre vonalon ismerkednék , párt vagy lányt keresek
Budaörs szopnék
Penteken delelott lanyt, part, esetleg bi ferfitagu part keresek. Irjatok batran!
Helyel rendelkező srácot keresünk csütörtök délutánra,Budapest és környéke.
Ma reggel 9 óra után,szívesen meglátogatnék egy igényes pasit!Budapest,Fót,Gödöllőn!
Harisnyában cumiznék!
Tomi
Harisnyában cumiznék!
Tomi
Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Helló
Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári kalandra
Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári kalandra
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Ha kírnád az árat is hogy 25 k. az még korrektebb lenne
Igényes, potens, tapasztalt férfi 50+os bevállalós párokkal ismerkedne.
Csütörtök délután, este felé helyell rendelkező masszőrt keresünk. Budapest vagy Érd környékén.
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket,párokat keresek Újpalotám és környékén.50 es ápolt,inteligens,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Nagytarcsa utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Hol és mikor?

Fiatal (24F) sportos, apolt, kekszemu/barnas-szoke haju, kedelyes, de hatarozott, alapvetoen kulfodon elo ferfikent keresek lanyokat/parokat akik ismerkednenek, helyileg Budapest belvaros es kozvetlen kornyeken, hely van. Adatlapon toltodnek fel a kepek, tarskereson mar vannak.
Levelben elerheto vagyok, azutan whatsapp/viber!
Levelben elerheto vagyok, azutan whatsapp/viber!