Szigetszentmikloson cumiznék ma! Viszonozni nem kell csak elévezned
Ma este szívesen látogatnék párt
Ha esetleg érdekel egy aranyos fiú jó mérettel, írjatok nyugodtan

Ha esetleg érdekel egy aranyos fiú jó mérettel, írjatok nyugodtan

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok. Nagy farkú házibarátlennék Bp és környéke.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Na ezt jól összefoglaltad!!
Minek adsz fel hirdetést ha elolvasod az üzenetet de nem reagálsz rá? Nem sz első eset hogy írtam neked de az utolsó. (Szerintem nem komoly a srác, inkább szélhámos).
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 11:16
Törölt felhasználó (4701627)

Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? sportos, átlag feletti mérettel rendelkezek
Ma este hölggyel, párral a pesterzsébeti Dunaparton kalandoznék. Tudok jó helyeket. Írj privátban, ha érdekel!
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? sportos, átlag feletti mérettel rendelkezek
Sziasztok, 40-es sportos pasi ismerkedne nővel vagy párral
Minden érdekel
)))

Diszkrét, lakásomban egy kellemes pipa Neked.

Pest megyei passzív srácot keresek 35 éves korig szexre. Helyed jó ha van.
Pártként keresünk hellyel rendelkező párt!
25-30 évesek és sportosak vagyunk
További infók Viberen
25-30 évesek és sportosak vagyunk
További infók Viberen
Sziasztok. Késő estére keresek partnert,Budapesten. Jófej igényes,fiú vagyok minden téren. Diszkréció adott és el is várt. Mindenféle gondolat érdekel, maximum ha nem egyeznek a gondolataink nemet mondok

Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.
Puncit nyalnék délelőtt hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Sziasztok ma estére keresünk párt női bi párcserès szexre.
Keresünk most s.o.s pasit 3mashoz nagy mérettel 45 év alatt! Ne légy roma ! Gumit nem szeretjük! Most alkalmas a találka ! Szeretjük a dupla farok a punciban , punciba élvezést bulizos pár vagyunk wink ennek tudatában írj
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!
Sziasztok!
Ma este/éjjel / After hölgy vagy pár Bp
Ma este/éjjel / After hölgy vagy pár Bp