Mai napra keresek párt vagy nőt!
30 éves 85kg kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm intim
30 éves 85kg kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm intim
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok lányok, hőlygyek. Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél. Interneten keresztül név nélkül arc diszkréten.
Párral ismerkednék ahol mind a ketten szeretik a faszt.
Tartósabb ismeretség a cél, szivesen utazom
Tartósabb ismeretség a cél, szivesen utazom
Hetero sportos srác vagyok, valaki Budapesten most valami?
Valaki jöjjön élveztessen el ma éjszaka! 13. kerület Budapest
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdobe
Sziasztok hölgyet párt hajnal 1ig tudok fogadni privátban lehetőséggel írjatok köszönöm
Ma éjszaka autódban leszopnálak Nagykőrösnél. Lehetsz nagyon macis vagy idős is. Reggel 4-ig üzenj és tali. Engedelmes köcsög vagyok.
Valaki most 20ker határ útnál az erdőben?
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves fiatalos valós biszex (nő-férfi) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező biszex párt, lányt, vagy pasit keresünk ma estére! Egyedülálló pasi esetében minimum 18/5 méretű intim méret a vágy! A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni google chaten, amit természetesen viszonzunk! Privát üzeneteket várunk!
Ma i nap megtelt!! aki most jelentkezne már ne tegye.Puszi jövőhéten ugyan itt!!
Sziasztok!
Budapesten keresek heteró alapon ,nagy cerkát kedvelő nőt,illetve párt.
Budapesten keresek heteró alapon ,nagy cerkát kedvelő nőt,illetve párt.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn,diszkrét rendszeres havert keresek.
Szentendre ès kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn,diszkrét rendszeres havert keresek.
Szentendre ès kke?
sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
Ma ingyen batyus buli a duplicatos Ludos naturista wellness parkban! Kapunyitás 19.00-2.00 ig.Meli
Sziasztok ma estére keresünk lányt vagy párt női bi párcserès szexre nem vagyunk kezdök e tèren. Budapest 11 kerben van helyünk is.
Sziasztok.Holnap kora reggel utazók, Albertirsa,Ceglédbercel,Cegléd, Nagykőrös útvonalon. Esetleg ha valaki korán reggel benne lenne egy kis kalandban az írjon. Diszkréció, ápoltság alap és elvárt.
Sziasztok
ma estére keresek egyedül vagy haverommal hetero alapon párokat vagy nőket !
30 éves sportos, jó megjelenésű srácok vagyunk Budapestről
utazni tudunk, ha úgy alakúl, és utazunk is nagyon szívesen
180/85kg kék szem, barna haj 22 cm
haverom 175/76kg, kék szem szintén barna haj
ma estére keresek egyedül vagy haverommal hetero alapon párokat vagy nőket !
30 éves sportos, jó megjelenésű srácok vagyunk Budapestről
utazni tudunk, ha úgy alakúl, és utazunk is nagyon szívesen
180/85kg kék szem, barna haj 22 cm
haverom 175/76kg, kék szem szintén barna haj
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol