Sziasztok! Igényes HETERO fiatal férfi Hölgyeket keres reptér környékén, autós vagy publikus kalandra.

Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek, sportos bi uni srác vagyok.Hely adott Szentendrèn,csak érezzük jól magunkat
Diszkrét rendszeres havert keresek, sportos bi uni srác vagyok.Hely adott Szentendrèn,csak érezzük jól magunkat

Hozzánk beugorhatsz akár csak a lány kedvére
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!
Csajos pasi vagyok.paroka smink tanga combfix
Szopok nyelem a gecit baszható vok.
Utazni tudok.
Szopok nyelem a gecit baszható vok.
Utazni tudok.
Sziasztok. Holnap este programot keresünk
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli, aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék korombeli, aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Budapesten keresek nagy faszú bikát
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Helloo
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Holnap (péntek) reggel\délelőt nő akihez csatlakozhatnék kellemes időtöltéstre? Akár nálad akár elbújunk autóval...

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:28
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Szombatra keresnénk egy igényes, megbízható, hellyel rendelkező párt napközbeni (szauna/fürdő) és esti közös programra, szimpátia esetén párcserére. Lehetőleg 150km-en belül.
ápolt, szép faszt szopnék
22.30 péntek szauna,jakuzzi est Duplicatos Ludos wellness park.Ne pasik új jelentkezzenek vagy egymásra ültök.
Sziasztok, csinos szexy magas páromnak keresnék , legalább 180cm magas "nagyfarkú" pasit Budapest vonzáskörzetéből e hét péntek vagy szombat estére. Ha nem tudunk viberen kommunikálni-képet cserélni akkor nem egymást keressük!
Ha idő milliomosként csak masztizol a gép előtt ,vagy csak az utolsó percben mégsem érsz rá akkor se keress!!
Megértést köszönjük a "real" párok nevében
Ha idő milliomosként csak masztizol a gép előtt ,vagy csak az utolsó percben mégsem érsz rá akkor se keress!!
Megértést köszönjük a "real" párok nevében
Sziasztok! Valaki most reggel találka nálam Gödöllőn? Várom leveled! Köszönöm!
Ma este valaki Budapesten autos kalandra?