Újpesten ismerkednék nőkkel vagy párokkal

2024.09.21.én.19.00 tól kapunyitás!!
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park magán rendezvénye!
Bográcsos ételek!
-Medence
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park magán rendezvénye!
Bográcsos ételek!
-Medence
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok
BI Párral ismerkednénk a hétvégén
(NEM SZÓLÓ FÉRFIVEL!!!!!!)
BI Párral ismerkednénk a hétvégén
(NEM SZÓLÓ FÉRFIVEL!!!!!!)
Sziasztok !
Holnap van a szülinapom. Ma este party nálam. Várom kalandozni vágyó csajok,párok jelentkezését.
Holnap van a szülinapom. Ma este party nálam. Várom kalandozni vágyó csajok,párok jelentkezését.
Kellemes pipa Neked nálam

Sziasztok.. épp Budapesten vagyunk és harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére!
Sziasztok. Cegléd környékén most aki autóban kalandozna?
Sziasztok
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Estérre keresek aktív nagy faszú pasit , jár valaki a Glory Cafeba ? Tanácsot kérnék
Sziasztok, olyan nőt keresek Budapesten aki szereti és igényli ha kényeztetik a lábait!
Ma este szex? Magas vastag farkú pasi keres nőt vagy párt

Sziasztok! Ma kimegyek este Szépvölgyire Pesten magányosan ,nagy mérettel , esetleg ha lenne úti társam pár vagy Hölgy szívesen viszem kocsival 21.kerbol . wave
Csajos pasi vok.
Szopok nyelem a gecit baszható vok
Utazni tudok.
Szopok nyelem a gecit baszható vok
Utazni tudok.
Vác környéke?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok valakivel BME napokon vagy kornyeken tali?
Most kint aktív a reptéri kifutó mögött??
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes lakásomon Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Csinos párral ismerkednénk,párcserére,közös négyes maszturbálásra!