Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz :( Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik smile Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész. CSAK sportosak !
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.

Sziasztok!
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !
Valaki ma m5 tesco glory??
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
After?

Ohhh, sajnálom csak most olvasom mit szeretnétek, és ha megfelelek a kritériumoknak, úgy gondoljátok mint én hogy tudnátok élvezni a társaságom, illetve az adottságaimat.. annak tudatában hogy egy helyen vagyunk csak máshol. Hmmmm a picsaba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 05. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 05. szombat 20:05
Törölt felhasználó (4717722)

Sziasztok! Mi egy 48/54 éves budapesti, mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű, hellyel rendelkező párt, lányt, pasit keresünk ma késő estére mindenki mindenkivel alapon. Egyedülálló pasinál nagyobb méretet preferáljuk (min.18/5). Arcos, és intim fotót kérünk google chaten, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Természetesen mi is viszonozzuk szimpátia esetén. Ha mindenki részéről megvan az igen, még ma találkozzunk, szexeljünk. Valós pár vagyunk valós vágyakkal. Ezért kamusok, képgyűjtögetők kíméljenek!
Pàrok, after most valakinél? Belvaros
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves budapesti, mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű, hellyel rendelkező párt, lányt, pasit keresünk ma késő estére mindenki mindenkivel alapon. Egyedülálló pasinál nagyobb méretet preferáljuk (min.18/5). Arcos, és intim fotót kérünk google chaten, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Természetesen mi is viszonozzuk szimpátia esetén. Ha mindenki részéről megvan az igen, még ma találkozzunk, szexeljünk. Valós pár vagyunk valós vágyakkal. Ezért kamusok, képgyűjtögetők kíméljenek!
Ma este Budapesten egy kellemes szopás/nyalás?
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok. Párok is, bárki.
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok. Párok is, bárki.
Sziasztok! 32 éves, igényes pasiként ismerkednék nőkkel/párokkal, ma este Budapesten

Épp ráérünk!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 05. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 05. szombat 17:37
Törölt felhasználó (4608772)

A ma esténk szabad lett, párok jelentkezését várjuk, vagy esetleg vékony, normális kinézetű masszírozni tudó férfit fogadnánk!
sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt Pest és Nógrád megye. autós kaland valamint utazni is tudok fogadni sajnos nem!
A ma esténk szabad lett, párok jelentkezését várjuk, vagy esetleg vékony, normális kinézetű masszírozni tudó férfit fogadnánk!
Sziasztok,
Diszkret rendszeres havert keresek.Helyem van Szentendren,sportos bi uni srac vagyok
Diszkret rendszeres havert keresek.Helyem van Szentendren,sportos bi uni srac vagyok
Diszkrét pippantás tölem Neked.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szigetszentmiklóson leszopnék ma valakit végig! Viszonozod nem kell csak elélvezned a számtol