KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió (Budapest, Pest)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16940   2024. 10. 23. szerda 22:29
X Törölt felhasználó (4760505)
Sziasztok! Péntek estétől szombat estig
Veresegyházon leszünk wellnessen.
A Libra Hotelben vagy közelében szívesen vennénk ha 1 vagy 2 pasi csatlakozna hozzánk, hetero párhoz a hölgy tag örömére cuckold játékokra. Nagyobb intim mérettel rendelkezők előnyben.
Légyszi privát üzenetben jelentkezzen akit érdekel.
Kamusok, szájhősök kíméljenek!
#16939   2024. 10. 23. szerda 20:28
kivancsipasika kivancsipasika
sziasztok erotikus masszirozast elojatekkent melyik nyitott pár vállalná be? Hely kellene utazni tudnek
#16938   2024. 10. 23. szerda 20:12
X Törölt felhasználó (4564862)
Ma éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Engedelmes köcsög vagyok! Kecskemét-nkoros-Cegléd vonalon. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok a talira.
#16937   2024. 10. 23. szerda 19:59
X Törölt felhasználó (4759473)
Ma esti buliba csatlakoznék..
#16936   2024. 10. 23. szerda 18:52
kalandpark kalandpark
3 kerben Csütörtök este szivesen meglátogatnálak egy röpke kalandra ha érdekel írj.
#16935   2024. 10. 23. szerda 17:00
talimost talimost
BpXXIII ker és környéke tali?
#16934   2024. 10. 23. szerda 16:14
Gabi31 Gabi31
Valaki,?
#16933   2024. 10. 23. szerda 15:46
X Törölt felhasználó (4655486)
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
#16932   2024. 10. 23. szerda 15:29
Gabi31 Gabi31
Sziasztok
Valaki Alsónémedi és környékéről??
#16931   2024. 10. 23. szerda 15:28
DEVIL DEVIL
Sziasztok.Szombaton délutánt Pest nyugati részén bevállalós párral kalandoznék,ápolt sportos jól szituált pasi vagyok.
#16930   2024. 10. 23. szerda 14:38
kivancsipasika kivancsipasika
sziasztok erotikus masszirozast elojatekkent melyik nyitott pár vállalná be? Hely kellene utazni tudnek
#16929   2024. 10. 23. szerda 13:44
szomoru szamuraj szomoru szamuraj
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
#16928   2024. 10. 23. szerda 10:38
X Törölt felhasználó (1108392)
Olyan tág puncijú hölggyel ismerkednék, akitől nem idegen fisting és igényt tartana a rendszeres és kiadós öklözésre. Ha már rég volt ilyen élményed, vagy csak éppen kipróbálnád, tisztában vagy az adottságaiddal, én nagy örömmel és odafigyeléssel elégíteném ki az ilyen jellegű szükségleteid.

Teljesen természetes, ha vágysz erre, akár már próbáltad, akár most fedeznéd fel először. Sok nő érez így, és ez egy teljesen normális része lehet az intimitásnak, ha jól érzed magad benne. Én odaadóan, türelmesen és nagy figyelemmel fogom megközelíteni ezt a közös élményt, hogy mindig biztonságban és kényelmesen érezd magad. Szívesen lennék az állandó partnered, aki rendszeresen kielégít így. Én egy 38 éves fiatalos srác vagyok, közepes ököl mérettel. A punci fistelésben nagy tapasztalatom van.

Ha esetleg kicsit zavarban vagy emiatt, szeretném, hogy tudd: ezek a vágyak nem szégyellnivalók, és én itt vagyok, hogy segítségedre legyek egy biztonságos, odafigyelő és megértő partnerként. Ha a vágyaid eddig csak fantázia volt, most itt a lehetőség, hogy a valóságban is megélhesd őket.

Szívesen beszélgetnék veled előzetesen, hogy tisztázzuk az elvárásokat, igényeket és határokat. Várom üzenetedet, ha úgy érzed, hogy szívesen fedeznéd fel vagy élveznéd újra ezt az élményt, miközben figyelmes, tiszteletteljes és bizalmon alapuló kapcsolatot építünk. Keress bizalommal, nem bánod meg!
#16927   2024. 10. 23. szerda 08:37
X Törölt felhasználó (4748100)
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
#16926   2024. 10. 23. szerda 08:26
handsgg1988 handsgg1988
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!

Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.

Várom a jelentkezéseteket privátban.

Képek társkeresős adatlapomon.

Ma este is ráérek, ha úgy alakul smile
#16925   2024. 10. 23. szerda 07:10
Norbi párt keres Norbi párt keres
Ápolt,igényes,házaspár házibarátja lennék Bp-en.
Diszkréció adott. N
#16924   2024. 10. 23. szerda 06:02
janti janti
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
#16923   2024. 10. 23. szerda 00:56
X Törölt felhasználó (4564862)
Most éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kecskemét-Nkoros-Cegléd vonalon. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra mehet.
#16922   2024. 10. 22. kedd 20:51
71makkmarci71 71makkmarci71
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 10. 22. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 14:03
Sziasztok! Barátnőm a vad szexet szereti leginkább. Van-e arra jelentkező, hogy kikötve, szájpecekkel a szájában , szemkötővel a szemén megbassza néhány srác egymás után?! A jelentkező jön megcsinálja amihez kedve van és megy. Olyanok jelentkezését várjuk, akit nem zavar ha esetlegesen már valaki után bassza meg a barátnőmet.
#16921   2024. 10. 22. kedd 17:53
ofima ofima
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható, de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 20020db
Utolsó üzenet: ma 14:39

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!