Sziasztok! Péntek estétől szombat estig
Veresegyházon leszünk wellnessen.
A Libra Hotelben vagy közelében szívesen vennénk ha 1 vagy 2 pasi csatlakozna hozzánk, hetero párhoz a hölgy tag örömére cuckold játékokra. Nagyobb intim mérettel rendelkezők előnyben.
Légyszi privát üzenetben jelentkezzen akit érdekel.
Kamusok, szájhősök kíméljenek!
Veresegyházon leszünk wellnessen.
A Libra Hotelben vagy közelében szívesen vennénk ha 1 vagy 2 pasi csatlakozna hozzánk, hetero párhoz a hölgy tag örömére cuckold játékokra. Nagyobb intim mérettel rendelkezők előnyben.
Légyszi privát üzenetben jelentkezzen akit érdekel.
Kamusok, szájhősök kíméljenek!
sziasztok erotikus masszirozast elojatekkent melyik nyitott pár vállalná be? Hely kellene utazni tudnek
Ma éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Engedelmes köcsög vagyok! Kecskemét-nkoros-Cegléd vonalon. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok a talira.
Ma esti buliba csatlakoznék..
3 kerben Csütörtök este szivesen meglátogatnálak egy röpke kalandra ha érdekel írj.
BpXXIII ker és környéke tali?
Valaki,?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Sziasztok.Szombaton délutánt Pest nyugati részén bevállalós párral kalandoznék,ápolt sportos jól szituált pasi vagyok.
sziasztok erotikus masszirozast elojatekkent melyik nyitott pár vállalná be? Hely kellene utazni tudnek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Olyan tág puncijú hölggyel ismerkednék, akitől nem idegen fisting és igényt tartana a rendszeres és kiadós öklözésre. Ha már rég volt ilyen élményed, vagy csak éppen kipróbálnád, tisztában vagy az adottságaiddal, én nagy örömmel és odafigyeléssel elégíteném ki az ilyen jellegű szükségleteid.
Teljesen természetes, ha vágysz erre, akár már próbáltad, akár most fedeznéd fel először. Sok nő érez így, és ez egy teljesen normális része lehet az intimitásnak, ha jól érzed magad benne. Én odaadóan, türelmesen és nagy figyelemmel fogom megközelíteni ezt a közös élményt, hogy mindig biztonságban és kényelmesen érezd magad. Szívesen lennék az állandó partnered, aki rendszeresen kielégít így. Én egy 38 éves fiatalos srác vagyok, közepes ököl mérettel. A punci fistelésben nagy tapasztalatom van.
Ha esetleg kicsit zavarban vagy emiatt, szeretném, hogy tudd: ezek a vágyak nem szégyellnivalók, és én itt vagyok, hogy segítségedre legyek egy biztonságos, odafigyelő és megértő partnerként. Ha a vágyaid eddig csak fantázia volt, most itt a lehetőség, hogy a valóságban is megélhesd őket.
Szívesen beszélgetnék veled előzetesen, hogy tisztázzuk az elvárásokat, igényeket és határokat. Várom üzenetedet, ha úgy érzed, hogy szívesen fedeznéd fel vagy élveznéd újra ezt az élményt, miközben figyelmes, tiszteletteljes és bizalmon alapuló kapcsolatot építünk. Keress bizalommal, nem bánod meg!
Teljesen természetes, ha vágysz erre, akár már próbáltad, akár most fedeznéd fel először. Sok nő érez így, és ez egy teljesen normális része lehet az intimitásnak, ha jól érzed magad benne. Én odaadóan, türelmesen és nagy figyelemmel fogom megközelíteni ezt a közös élményt, hogy mindig biztonságban és kényelmesen érezd magad. Szívesen lennék az állandó partnered, aki rendszeresen kielégít így. Én egy 38 éves fiatalos srác vagyok, közepes ököl mérettel. A punci fistelésben nagy tapasztalatom van.
Ha esetleg kicsit zavarban vagy emiatt, szeretném, hogy tudd: ezek a vágyak nem szégyellnivalók, és én itt vagyok, hogy segítségedre legyek egy biztonságos, odafigyelő és megértő partnerként. Ha a vágyaid eddig csak fantázia volt, most itt a lehetőség, hogy a valóságban is megélhesd őket.
Szívesen beszélgetnék veled előzetesen, hogy tisztázzuk az elvárásokat, igényeket és határokat. Várom üzenetedet, ha úgy érzed, hogy szívesen fedeznéd fel vagy élveznéd újra ezt az élményt, miközben figyelmes, tiszteletteljes és bizalmon alapuló kapcsolatot építünk. Keress bizalommal, nem bánod meg!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Ápolt,igényes,házaspár házibarátja lennék Bp-en.
Diszkréció adott. N
Diszkréció adott. N
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Most éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kecskemét-Nkoros-Cegléd vonalon. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra mehet.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 10. 22. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 14:03

Sziasztok! Barátnőm a vad szexet szereti leginkább. Van-e arra jelentkező, hogy kikötve, szájpecekkel a szájában , szemkötővel a szemén megbassza néhány srác egymás után?! A jelentkező jön megcsinálja amihez kedve van és megy. Olyanok jelentkezését várjuk, akit nem zavar ha esetlegesen már valaki után bassza meg a barátnőmet.
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható, de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.