Sziasztok ma estére keresünk párt női bi párcserès szex a cèl
Van helyünk a 11 kerben.
Van helyünk a 11 kerben.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Most valaki 13. Kerület?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Holnap reggel egy játékra keresünk pasit. 13. Kerület, Tesco környéke
Vidéki kezdő nős mackós srác vagyok időnként megfordulok napközben a Nyugati környékén jó lenne találni egy környékbeli srácot aki próbálkozna ezen alkalmakkor .
Estét. Pesti vagy szűk környéki hölgy mostanában egy kis kalandra

Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Sziasztok!
Budapest és környékén pár, hölgy?
Budapest és környékén pár, hölgy?
Csütörtökön napközben keresek párt hármas örömökre Budapesten, találkozzunk és érezzük jól egymást

Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Sziasztok November 19 kedd delutani orakra keresnenk egy part. Uzenetben varnank a valaszokat.
estére keresek 50+ feletti hölgyet vagy párt. 40-es, ápolt igényes hetero pasi vagyok. Helyem van a 6. kerületben. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, szombat esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Budapesti mindkét részről BI párként, szombat esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Párok? 39 éves egyedülálló egyedülélő fiatalos férfi vagyok. Izgalmas, forró, tartós baráti kapcsolatot keresek. Adatlapomon minden megtalálható
Péntek vagy szombat estére keresünk bp.-i bi hölgyet:
Valaki Alsónémedi és környékéről??