Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok,
Többesben tapasztalt férfiként keresném hölgyek, párok társaságát. Nyitott vagyok mindenféle játékokra, segédeszközök használatára, közös bulizásra, bármi ami eszetekbe jut
D!
Többesben tapasztalt férfiként keresném hölgyek, párok társaságát. Nyitott vagyok mindenféle játékokra, segédeszközök használatára, közös bulizásra, bármi ami eszetekbe jut

D!
Adatlapunk alapos átolvasása után várjuk azok leveleit akik magukra ismernek.....
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok
Ma este vagy hétfőn (11.25.) hölgy vagy pár valami finomságra? Bevállalós fiatal srác vagyok meglehetősen kíváncsi természettel.
Privátba írj / írjatok ha felkeltettem az érdeklődéseteket. (Helyem nincs, autóm van) Bp
Ma este vagy hétfőn (11.25.) hölgy vagy pár valami finomságra? Bevállalós fiatal srác vagyok meglehetősen kíváncsi természettel.

Sziasztok bi párokkal pasikkal ismerkednénk
Hali
Valaki m5 tesco??
Valaki m5 tesco??
Megfelelő hellyel rendelkező, ténylegesen masszőrként dolgozó helyes srácot keresünk párosunk hölgy tagjának hát problémájának kezelésére is Budapesten.
Este vagyunk szabadok,
Este vagyunk szabadok,
XI ker oralsex, sex?
Dányból van itt srác?
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok most Csepel környékén valaki sexre?
Sziasztok. 15.kerben keresek partnert!
Sziasztok most Csepel környékén autós kaland?
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük
Sziasztok!
Ma estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén akivel egy felejthetetlen éjszakát hozhatunk össze. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz és érdekel előre
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép estétek!
Ma estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén akivel egy felejthetetlen éjszakát hozhatunk össze. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz és érdekel előre

Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép estétek!
Kimondottan nagy intim méretű (min. 20 cm hossz és minél nagyobb vastagság) és jóképű igényes, magas (min. 180 cm) pasit keresünk párosunk hölgy tagjának részére Budapesten vagy környékén. A hölgy extrém csinos és szép arcú és imádja, ha keményen el van látva a baja
Fontos, hogy udvarias, kedves, megbízható és korrekt legyél és legyen kulturált helyed, ahol tudsz minket fogadni. Maximum 40 éves korig keresünk és fontos, hogy legyen arc, test és intim képed is. Privátban várjuk a jelentkezéseket.

Sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párral ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok.
Hölgy (pár) mai nap , Pesten vagy szűk környékén,1 laza Kalandra.
Hölgy (pár) mai nap , Pesten vagy szűk környékén,1 laza Kalandra.