Sziasztok! Szombat délelőt szívesen fogadnék párt vagy Hölgyet Székesfehérváron! Társkereső adatlapomon vannak képeim! Üdv István!
Sziasztok! Ha Üllőn szopatna valaki, írjon. Most is jó!
Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran! Szeretek úgy punci nyalni, miközben dugják!
Írjatok bátran! Szeretek úgy punci nyalni, miközben dugják!
Sziasztok! Ma napközbeni fogadnék partnert! Sok minden bejön. Maglodon van helyem.
Most keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
Ma napközben keresek párt, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Ma este 14.kerület kalandozni?irj pm
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Nem írkálni akarok hanem találkozni.
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
Szép napot!
Esténként párt,párokat fogadnék Gyöngyösön!
Esténként párt,párokat fogadnék Gyöngyösön!
Idősebb aktív pasit keresek
Hello,
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Szívesen kukkolnék párokat! De igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére! Vagy a férfit keményre szopására!
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok ma napközben hölgyet keresek egy jó kalandra hely van diskréció elvárt.
Sziasztok,
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről

De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal

Imádok nyalni

De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről

Sziasztok párt keresek hetero alapon. Helyen Bp-en van utazni tudok!
Sziasztok! Ma estére partnert keresek Keleti fele, helyem van!
Urak, köszönöm de kihagyom az ajánlatokat!

Reptér - Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok!
Budapesten, vagy Pest közvetlen környékén keres esetleg valaki normális, értelmes/intelligens, enyhén sportos pasi társaságot 12.14-én szombaton estére?
Tudom kicsi az esély, de hátha...
Budapesten, vagy Pest közvetlen környékén keres esetleg valaki normális, értelmes/intelligens, enyhén sportos pasi társaságot 12.14-én szombaton estére?
Tudom kicsi az esély, de hátha...