Ez jól hangzik. Leszopsz?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.

Szerintem nagyon sokan vágynak rà titokban, hogy rendesen le legyenek szopva. Hát hajrá!! Èn benne vagyok titokban! Kit érdekel heteró férfiak?
Holnap napközben hellyel rendelkező pasit keresünk Budapesten
Szàzhalombatta ma szopnèk egy jót. Valakit èrdekel?
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Idősebb aktív pasit keresek.
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Sziasztok! Budapesten lennék egy hölgy ajándéka az ünnepekre!
Most vagány pasi?
A következő 2 hétben szinte bármikor jó!
30 éves srác vagyok 180/85 kg, kék szemű barna hajú 22cm intim
Esetleg haverom is csatlakozhat.hetero alapon
Írj privát (csak párok vagy nők,,)
30 éves srác vagyok 180/85 kg, kék szemű barna hajú 22cm intim
Esetleg haverom is csatlakozhat.hetero alapon
Írj privát (csak párok vagy nők,,)
Sziasztok! Ma este, éjjel várom hölgyek párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszéljük a részleteket.Várom a leveled! Köszönöm!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Sziasztok, párt, hölgyet szívesen fogadok...

Sziasztok!
Ápolt ,igényes,nagyfarkú pasiként, keresek házaspárt.
Ápolt ,igényes,nagyfarkú pasiként, keresek házaspárt.
Helyel rendelkező egyedülállóként keresek csajt, párt esetleg fiút! Minden fontos információ az adatlapomon.
Cegléd környékéről keresünk párt vagy lányt női bi alapon. Korhatár 33+-10 év!
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!