Szàzhalombatta ma szopnèk egy jót. Valakit èrdekel?
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Idősebb aktív pasit keresek.
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Sziasztok! Budapesten lennék egy hölgy ajándéka az ünnepekre!
Most vagány pasi?
A következő 2 hétben szinte bármikor jó!
30 éves srác vagyok 180/85 kg, kék szemű barna hajú 22cm intim
Esetleg haverom is csatlakozhat.hetero alapon
Írj privát (csak párok vagy nők,,)
30 éves srác vagyok 180/85 kg, kék szemű barna hajú 22cm intim
Esetleg haverom is csatlakozhat.hetero alapon
Írj privát (csak párok vagy nők,,)
Sziasztok! Ma este, éjjel várom hölgyek párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszéljük a részleteket.Várom a leveled! Köszönöm!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok, párt, hölgyet szívesen fogadok...

Sziasztok!
Ápolt ,igényes,nagyfarkú pasiként, keresek házaspárt.
Ápolt ,igényes,nagyfarkú pasiként, keresek házaspárt.
Helyel rendelkező egyedülállóként keresek csajt, párt esetleg fiút! Minden fontos információ az adatlapomon.
Cegléd környékéről keresünk párt vagy lányt női bi alapon. Korhatár 33+-10 év!
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, jól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, jól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
18+ -os,
Nagy potenciával keresném Pár - vagy egy Lány társaságát..
Nagy potenciával keresném Pár - vagy egy Lány társaságát..
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten