Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas ???
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Biszex párral hármasoznék!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
27-èn napközbeni találkozóra keresek hölgyet Bp-en vagy a környèkèn, 47èves normál alkatú fèrfikènt.
Sziasztok! Ne haragudjatok hogy ide írok csak szeretnék kérdezni valamit és a véleményetekre lennék kíváncsi! Egy kis ideje már hogy találtam egy gyönyörű telt duci nőt akivel élettársi kapcsolatba kerültem. Nagyon kiszerettem volna próbálni az anál szex örömeit. Meg is történt viszont annyira megszerette hogy napi szinten a pinája mellett jól szétkell dugnom a segglyukát amit nem is bánok mert anál szex kedvelő vagyok de van ha úgy jön ki a lépés akkor inkább napjában 2szer minimum seggbe szoktam kérni de volt rá példa hogy 3szor is. Pár napja azt vettem észre hogy nem kell sikositóval bekenni. Elég egy pici pinanedvet oda húzni és már bent is van neki. Éreztem is hogy tágabb lett neki a segglyuka de nincsen neki székletürétési problémája sem. Pedig tényleg napjában többször seggbedugom és mindig teliélvezem neki. Most eljutottunk két napja arra a pontra hogy szoktam a pinájába egy vastagabb vibrit dugni. 19/6 is a mérete. Ezt két napja kérte rakjam be a seggébe. Picit fájt neki az első alkalommal. Másodiknál semmi. Azóta kétszer háromszor beraktam neki úgyis hogy a vibrátor a pinájába volt miközben én seggbe kurtam és kíváncsisagbol helycserés támadást végeztem. Vibrátor be S seggbe ami simán becsúszott és én a farkammal közbe a pináját dugtam. Gyönyörű szép hangos élvezés lett a vége. Viszont a kérdésem az hogy tényleg semmi székletürési probléma nincs se semmi. Szerintetek lehet ebből később valami problémája?
Szilveszterre keresek hetero alapon csinos párt vagy szívesen csatlakozom bulihoz is Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon.
Sziasztok!
Középkorú pár keres programot 30-án napközbenre!
Swinger, párcsere, wellness stb.
Elsősorban Hevesben, de utazunk bárhová!
Marcsi és Gábor
Középkorú pár keres programot 30-án napközbenre!
Swinger, párcsere, wellness stb.
Elsősorban Hevesben, de utazunk bárhová!
Marcsi és Gábor
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este még!Akár kukkolás is érdekelne!Vagy ha a Hölgy csak egy erotikus masszázsra vágyna akkor is keressétek nyugodtan! Privát üzeneteket várok!!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!Fényképét Viberen, emailben tudok küldeni!!
Zoli
Zoli
Hali! Westend környékén keresek hölgyeményt,vagy párt ma/holnap esti kikapcsolodásra
Csodálatos estét mindenkinek!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Ha lehet 40 éves korig de bárkivel szívesen egyeztetek!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Ha lehet 40 éves korig de bárkivel szívesen egyeztetek!
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
28 án késö este szopnék szép nagy és vastag faszt , nem bánod meg kurva jól szopok
sziasztok!Közkívánatra 2024.12.27-én 19.00 -22.00 igy szauna estet tartunk!Duplicatos Ludos naturista wellness szórakoztató swinger park!!Őrbottyán
Személyes jelentkezés csak viberen adunk tájékoztatót!!:Meli&Laci
Személyes jelentkezés csak viberen adunk tájékoztatót!!:Meli&Laci
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Cegléd környékéről keresünk párt vagy lányt egymás előtti és csajos gabalyodásra szilveszterre! Szóló pasik nem!
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek, akit izgatna ha egyszerre két pasi kényeztetné! Tartós kapcsolatot szeretnék, szinte minden nap szerveznék pasit a kedvesemnek! Szeretem ha az egész testét tele élvezik az idegen pasi!
Olyan hölgyet keresek, akit izgatna ha egyszerre két pasi kényeztetné! Tartós kapcsolatot szeretnék, szinte minden nap szerveznék pasit a kedvesemnek! Szeretem ha az egész testét tele élvezik az idegen pasi!
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni