Belevaló, férfias nyitott dugni szerető pasikkal ismerkednék. Én női fehérneműt kedvelő, csajos, ápolt igényes crossdress vagyok…
Sziasztok!
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok! Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok a este!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok!!
Zoli
Zoli
Hello!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok!
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Mostanában keresnék párt vagy pasit Budapesten vagy környékén.
Sziasztok lányok!
Ma este egy tali a Dunakanyarban?
Helyem van. 39ffi
Ma este egy tali a Dunakanyarban?
Helyem van. 39ffi
Sziasztok! Valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Sziasztok
Boldog Új Évet mindenkinek
Ma hölgy,esetleg pár nem látogat fel Normafára?
Valami év eleji huncutság?
Kukkolás,kis orális kényeztetés,simi,izgatás,stb.
Ha van kedve valakinek privátban folytassuk.
Boldog Új Évet mindenkinek
Ma hölgy,esetleg pár nem látogat fel Normafára?
Valami év eleji huncutság?
Kukkolás,kis orális kényeztetés,simi,izgatás,stb.
Ha van kedve valakinek privátban folytassuk.
Sziasztok!
Először is boldog új évet kívánunk mindnekinek!
Keresünk fiatal korunkbeli párosokat, lányokat akik nem feltétlen az ágyban képzelik el a találkozót, hanem kifejezetten barátkoznának és el tudják fogadni, hogy mi nálunk ez egy lassabb, hosszabb folyamat, mire ledobjuk a ruhát! Tehát kifejezetten türelmes, barátkozni akaró partnereket keresünk!
Ha magadra ismersz/ismertek, esetleg kérdés merülne fel, nyugodtan keressetek üzenetben minket!
Először is boldog új évet kívánunk mindnekinek!
Keresünk fiatal korunkbeli párosokat, lányokat akik nem feltétlen az ágyban képzelik el a találkozót, hanem kifejezetten barátkoznának és el tudják fogadni, hogy mi nálunk ez egy lassabb, hosszabb folyamat, mire ledobjuk a ruhát! Tehát kifejezetten türelmes, barátkozni akaró partnereket keresünk!
Ha magadra ismersz/ismertek, esetleg kérdés merülne fel, nyugodtan keressetek üzenetben minket!

Szex ma?
Sziasztok.
Jan 4 vagy 5-re keresnék Pesten, vagy a környékén társaságot.
2-3 férfit vagy vegyes társaságot, domináns párt vagy társaságot.
Izgat a kiszolgáltatott helyzet, izgatna ha többen élvezkednének rajtam.
Jan 4 vagy 5-re keresnék Pesten, vagy a környékén társaságot.
2-3 férfit vagy vegyes társaságot, domináns párt vagy társaságot.
Izgat a kiszolgáltatott helyzet, izgatna ha többen élvezkednének rajtam.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Diszkréció adott és elvárt. Alap beszélgetés itt, majd Víber....
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Diszkréció adott és elvárt. Alap beszélgetés itt, majd Víber....
Kiadó albèrletet keresek,komolyan!!!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Pilisvörösváron 45é normál alkatú, hetero férfi keres izgalmakat a mai napon. Írj, ha hölgykent ez téged érdekel!
Nagykőrös és kke? Köcsög vagyok. Szopok. meg is baszhatsz ha akarsz. Ingyenes szex. Éjszaka érek rá szopni. Helyem és kocsim nincs erre a célra.
Kocsival, ha erre jössz, szivesen beszállok. Elvihetsz bárhova és szoptathatsz. Kor, alkat mindegy. 24h-04h között tudok menni. Írj és tali éjszaka!
Kocsival, ha erre jössz, szivesen beszállok. Elvihetsz bárhova és szoptathatsz. Kor, alkat mindegy. 24h-04h között tudok menni. Írj és tali éjszaka!
Boldog és Izgalmas Újévet mindenkinek. Szeretnék találkozni párral, hölggyel, ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék, találkoznék.
B.U.È.K mindenkinek!Ha szimpatikus nő szemèlyèben,volna valamihez kedve, keressen bátran!