Helló. Én benne lennék az orálban. Beszéltünk is de még válaszra sem méltattál mikor képet küldtem. Ha nem vagyok szimpatikus akkor legalább írtad volna hogy köszi nem.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2025. 02. 07. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 18:38

Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
! Budapesten mostanában pár vagy nő ?
30éves jófej, laza srác vagyok, kék szem barna haj, nagy intim.
viber elérhetőséget kérek priviben
30éves jófej, laza srác vagyok, kék szem barna haj, nagy intim.
viber elérhetőséget kérek priviben
40es sportos magas férfi keres kedves nőt vagy párt. Ma este?

Kedves urak! Valaki megvalósítana velünk egy kurvás szerepjátékot? Holnap Budapest belvárosa. 35é, normál alkatú hölgy.
Igényes csajos pasi vok
Csak full aktív férfit keresek vastag fasz előny.
Szopok nyelem a gecit és lovagolok
Csak full aktív férfit keresek vastag fasz előny.
Szopok nyelem a gecit és lovagolok
Jövő szombatra még van hely a valentin napi swinger bulira.Előzményben irtam.Melitta
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok! Vasárnap az esztergomi szaunában bi vagy kíváncsi hetero pasi?
Sziasztok !
Februar 15.-en pesten bulizunk beoltozos farsangi buliban a durer kertben ! Keresunk olyan fiatal hellyel rendelkezo max 35 eves part, akiknek lenne kedve velunk talalkozni , bulizni es elvezni egymas tarsasagat! Privatban varjuk a megkereseseket!
Februar 15.-en pesten bulizunk beoltozos farsangi buliban a durer kertben ! Keresunk olyan fiatal hellyel rendelkezo max 35 eves part, akiknek lenne kedve velunk talalkozni , bulizni es elvezni egymas tarsasagat! Privatban varjuk a megkereseseket!
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék Bp és környékén.
Tartalmas kapcsolat a cél!
Biszex párral ismerkednék Bp és környékén.
Tartalmas kapcsolat a cél!
Valaki leürít most? Nagyon tele vagyok! Dél pest, szigethalom környéke
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Ma este 20 óra magasságában adatlapunk alapján keresünk egy pasit, aki lakásunkon masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Dugás szimpátia alapján, minden más oda - vissza mehet. Részletek és jelentkezés privátban, ne ide írj !
Sziasztok! Fiatal potens fiúként szívesen ismerkednék, beszélgetnék minden korosztályból
Sziasztok. Intelligens, túlfűtött lánnyal/Nővel
vagy párral ismerkednék. Adatlapomon minden info megtalálható.

Sziasztok, Salgotarjan - Budapest vonalon keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23és 30 évesek vagyunk☺️
23és 30 évesek vagyunk☺️
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Dabas és környékén Kedden reggel keresek igényes méretes Biszex partnert .
Öklözhető nő?