Solymár-Pilisvörösvár Hölgyet, párt keresek kalandozáshoz!
Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban.
Sziasztok! Harmadik félként szívesen csatlakoznék párokhoz, hogy közösen élhessük át a közös gabalyodás izgalmait. Ápoltság, diszkréció részemről maximálisan adott, Budapesten van helyem. Viber, google chat, akár videóhívás természetesen okés. Akár ma, akár egész hétvégén ráérek, írjatok bátran!
Sziasztok!
Párral ismerkednék, nem egy alkalmas kapcsolódásra. Bi vágyakkal.
Párral ismerkednék, nem egy alkalmas kapcsolódásra. Bi vágyakkal.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén már ma este is, akár szabadban is!
Viber, Google Chat, Whatsapp van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Viber, Google Chat, Whatsapp van, utazni tudok! Írjatok bátran!
ma este 21:00-ra keresünk 30-45-közotti ferfit autos szopáshoz.Olyat aki nem kamus es el is jön.Minden mas privátban
Valaki Törökbálint auchan???
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Cargo domb nál
aktiv kamionos ?
aktiv kamionos ?
Cargo dominál aktiv kamionos ?
Most kint a reptérnél aktiv ?
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj. Köszönöm!
Diszkréció maximális!
Privátba írj. Köszönöm!
Dömsöd környékéről valakik holnap napközben vagy vasárnap este?
Írtam
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2025. 05. 30. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 11:04

Sziasztok! Elsősorban az adatlapom szerint keresek sportosabb vagy átlagos alakú helyes arcú srácot. Egy speciális kalandhoz keresek srácot , van egy szemüveg amiben van kamera es így kellene megdugni, hogy az illető viseli ezt a kamerát. Érdeklődni privatban.
Sziasztok! Elsősorban az adatlapom szerint keresek sportosabb vagy átlagos alakú helyes arcú srácot. Egy speciális kalandhoz keresek srácot , van egy szemüveg amiben van kamera es így kellene megdugni, hogy az illető viseli ezt a kamerát. Érdeklődni privatban.
Sziasztok. Mai nap délután 15-18 ig áérö hölgy vagy pár a xi.keruletben? Fiatal normál állapotu pasi vagyok. Hármasban van tapasztalatom.
Valós 48-50 éves nem együtt élő párként szeretnénk ismerkedni párral párcserés szex reményében. Nagyon élvezzük a szexet együtt, viszont szeretnénk négyesben új élményeket átélni. Csak olyanok írjanak, akik szeretnének találkozni is, és ha meg van a sziimpátia, akkor a tettek mezejére is lépnek velünk közösen.
Sziasztok. Ma késő délután, esti órákban párhoz csatlakoznék Budapesten vagy peremén.
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Privi.
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Privi.
45éves 190cm magas nagyfarkú férfi párt keres cuckold kapcsolatra. Bp, Pest megye