Sziasztok, holnap estére Unikornist (hölgyet) keresünk párommal Salgotarjan-Budapest vonalon, ő 30F én 23N(bi).
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok 22 éves fiatal szűk popsimat adnám valakinek. Még a mai nap 7ig. Pesti vagyok
Sziasztok .
Dunakeszi szabadstrandon hölgy , aki ismerkedne A mi a kavicsnál.
Dunakeszi szabadstrandon hölgy , aki ismerkedne A mi a kavicsnál.

Sziasztok, ma este ráérő hölggyel randiznék Bp-en.
keresek 3.-at meglévő partner mellé, további infók adatlapomon
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Hölgy örömére keresnénk,egy negyven feletti pasit,hosszú távra!Havi több alkalomra.Hétvégi szabadidővel!Akár holnap is.
Sziasztok.Olyan hölgyet keresek a XV. kerületben és környékén akiböl az hiányzik ami belőlem kiáll.

Hêtvêgére keresünk tartalmas szòrakozàst. Pàrt esetleg masszírozni tudò àpolt intelligens méretes pasit. Esetleg autòs kaland is szòba jöhet
40es vastag farkú pasi keres
képek adatlapon

Valaki esetleg egy közös örömlányozás Szigetszentmiklós, Tököl környékén szombaton 17-18óra körül? Ha érdekel írj.

Ma este valaki?
Szeretnék talalni tényleg nagy étvágyú szeretőt aki ugyan úgy imádja a punciba élvezést mint én. Sportos vagy normál testalkattal.
Sziasztok. Pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék velük
Most valaki nálam egy nagy kefélés?
Sziasztok! Nem független, 40 éves, igényes és mások szerint jó pasi vagyok. Augusztus 11. hétfőtől 16-a, szombat reggelig szabad vagyok. Hölgyet, párt keresek alkalmi szexre (de a jövő héten akár mindegyik nap találkozhatunk a fenti időintervallumon belül) Bp, Érd és ezek környékén. Autó van, mobilis leszek. Ha van helyed, helyetek az előny, de nálam (Érd) is lehetünk. Minél kevesebb a tabu, annál jobb!
Senki? :/
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (2025. 08. 08. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 21:55

Valaki esetleg egy közös örömlányozás Szigetszentmiklós, Tököl környékén szombaton 17-18óra körül? Ha érdekel írj.

Szia sziasztok vác es dunakeszi között a dunaparton van kint pár vagy lány? Egy kis beszélgetés napozás esetleg más is szóba jöhet. Ma déltől délután 4ig.